2777
2789

اگه خیس کنی بعد تفت بدی بهتر میشه

انسان بین ۱۷ تا ۲۲،۳ سالگی در ساده لوح ترین ورژن خودشه. فکر می کنه همه چیز رو میدونه، مرکز دانایی جهانه، می تونه دنیا رو تغییر بده و همه بزرگترهایی که شبیه اون فکر نمیکنن، احمق و کم هوشن؛ و هیچ ایده ای نداره از اینکه زمان قراره چقدر متواضع و فروتنش کنه در مورد دانایی و قدرتش.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من تفت نمیدم. بعضیا میگن بخاطر اینکه وانره تفت میدیم. ولی اگه قیمه با گوشت گوسفندی پخته بشه، گوشتش زود میپزه، لپه شم وا نمیره

برای خانه کوچک همسایه ات، چراغ آرزو کن💡بی شک حوالی خانه ات روشنتر خواهد شد🌟

من گوشت با پیاز سرخ میکنم، بعد ادویه جات بعد رب یکم میزارم مزه دار بشن باهم لپها رو اضاف میکنم یه دودقه تفت میدم

خوشمزه شده برا منک

بقیه رو نمیدونم


((خدای بینظر من ازت سپاسگذااارم، ممنونم بابت  روزای خوب و روزای سخت زندگیم چون میدونم هیچ کدوم از کارهای تو بدون دلیل نیست،توو بزرگتر ازهمه ی مشکلات ماهایی😍✨💚)) «اما عزیزِ من، داستانِ تو هنوز تمام نشده.تو خواهی خندید، در جایی که قبلا گریسته بودی🤗🌱.»

اصن تفت نمیدم تنها راز خوشمزگی قیمه هام دارچین و فلفل سیاهه همین.

روزایی ک نمیرفتم رستوران همکارم قیمه میپخت مشتریای ثابتم میفهمیدن اونروز یکی دیگه قیمه پخته.و یکی ازخوشمزگی های قیمه هم خوب تفت دادن گوشته حسابی باپیاز تفت بدی عااااالی میشه

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  

فقط یه راز خوشمزگی قیمه رم بهت میگم حتما انجام بده. وقتی قیمه پخت، یه سری دیگه پیاز سرخ کن بریز داخلش،یه ربع جوشید خاموش کن. معجون میشه

برای خانه کوچک همسایه ات، چراغ آرزو کن💡بی شک حوالی خانه ات روشنتر خواهد شد🌟

ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

رنگ مو

باران_67 | 10 ثانیه پیش

دیت ✨️🎀

starrrrr00 | 26 ثانیه پیش
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز