2777
2789

چقدر بدم میاد چقدر ناراحتم میکنه این حرفا تو گروه یه خانمه برگشت گفت من نجسم نباید برم مسجد 🥱ادم رو یاد سیصد سال پیش میندازن که زن رو در دوران پریود مینداختن یه اتاق دور از خانه. 

قابل بحثه. 

که در دنیا پریود کاملا پذیرفته شده بیشترین توجه به خانم به دوران پریودش تعلق میگیره. 

اونوقت اینجا خودشون رو نجس خطاب میکنن یعنی همرده سگ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کافر همه را به کیش خود پندارد اون خودش و ذهنش نجس بوده 

از یه سنی به بعد آدم دیگه وقت نداره بشینه گریه کنه مجبوره همراه اشک ریختن رانندگی کنه غذا بخوره ظرف بشوره یا به بقیه کارای عقب‌ مونده برسه 👋 هیچ کسی به خاطر دیر ازدواج کردن نمرده، اما خیلی‌ها به خاطر این که آدم اشتباهی رو انتخاب کردن، از بین رفتن.از دست دادن قطار خیلی بهتره از اینه که خودت رو زیر چرخ‌های زندگی مشترک بندازی.

بنظرم خانوم اینقد مظلومه هرماه کلی خون از دست میده با اون وضع ب کارای کل خانواده وزندگی میرسه اخرشم هیشکی ی دستت درد نکنه خالی نمیگه همین مورد اگر اقایون داشتن اینقد بهانه میاوردن سر خانوماش ک مجبورشون میکردن نوار بعداشتین هم اونا عوض کنن 

خدایا دمت گرم ولی اخرش نفهمیدم اینجا که هستم تقدیر منه یا تقصیر من❤ 
جالبه خودشون به خودشون میگن نجس😂😂حداقل 300 سال پیش خودشون به خودشون این حرفو نمی‌زدند!

احساس بدی بهم دست به خودشم گفتم یعنی چی واقعا پریوده دیگه نجس چیه 

احساس بدی بهم دست به خودشم گفتم یعنی چی واقعا پریوده دیگه نجس چیه

شستشو مغزی 

تفکرات غلطی که از بچگی تو مغزشون جا انداختن 

من دلم میسوزه براشون

جهنم خالی است، چون همه شیطان ها اینجا در روی زمین هستند.    
شایدم غسل دیگه داشته....شما قضاوت نکن...هر غسل که به گردنت باشه نمیشه بری مسجد

این دلیل نمیشه خودت رو نجس خطاب کنی هررررچیم که باشه. 

نجس به خاطر پریود عجیبه. و باید متاسف شد بیچاره دختری که زیر دست این مادر بزرگ بشه هر ماه میخواد بهش بگه نجس 

چون میگن مسجد خونه خداست، وقتی پریودی نباید بری.ولی یه سوال اینایی که میرن حج یه ماه طول میکشه دیگه ...

میگه آقا 

من پریودم 

امروز نمی تونم برم مسجد 

دیگه نجس یعنی چی واقعا ؟

جهنم خالی است، چون همه شیطان ها اینجا در روی زمین هستند.    
چون میگن مسجد خونه خداست، وقتی پریودی نباید بری.ولی یه سوال اینایی که میرن حج یه ماه طول میکشه دیگه ...

شاید قرصی چیزی میخورن نشن

پدر بلندترین شعر عاشقانه برای یک دختر است💔🖤🥀الهی هیچ خونه ای بی پدر نباشه🖤چقدر دردناک است هنوز هم باور نمیکنم پدر مهربونم که رفتی💔وقتی یاد قربون صدقه هات میوفتم دلم آتیش میگیره 💔وقتی اولین و آخرین تماس تلفنی که داشتیم یادم میوفته چشام پر اشک میشه🖤آرزوت این بود که من خوشبخت شم،فدای دل مهربونت شم بابای فرشتمم😭پدر  پدر پدر.......😭😭😔برای شادی روح بابام صلوات،الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

چون عادت کردیم هیچ چیزی رو درست و کامل یاد نگیریم . نجس بودن یه حالته فقط فحش نیست که بخواد به ادم بربخوره . یک نفر یا یک لباس یا یک مکان نجس هست حالا یا شرعیات رو قبول داری و روش پاک کردنشو بلدی یا قبول نداری که هیچ . یا نصفه نیمه و با خاله خانباجی دین رو یاد گرفتی که اون وقت نتیجه میشه همینا که شما گفتی . 

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚