مهاجر_پناه_تو مدیر استارتر عضویت: 1402/01/10 تعداد پست: 3214 عنوان تفریحات کیش 229 بازدید | 9 پست من هیچ دیدی ندارم کجا برمکجا بلیط هامو بگیرم که ارزون تر باشهچه جاهایی دارهبا دوستم میخام برم و میخام بهترین سفر زندگیم باشهمیشه راهنمایی کنید که کجاها بریم؟ 1403/08/27 | 08:53 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
قرارعاشقانه عضویت: 1400/12/26 تعداد پست: 4565 فکر کنم بندرچارک بری سوار مسافربری ها بشی ارزون تره به قول شهید حججی عزیز 🌺🌺سعی کن خوب زندگی کنی اگر خوب زندگی کنی خداعاشقت میشه که اگر عاشقت بشه خوب خریداریت میکنه🌺🌺🌺♥️برای ظهورامام عزیزترازجانم . اللهم صل علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم اللهم عجل لولیک فرج 😍😍🌱
مهاجر_پناه_تو مدیر استارتر عضویت: 1402/01/10 تعداد پست: 3214 فکر کنم بندرچارک بری سوار مسافربری ها بشی ارزون تره تفریحات اونجا منظورمه
جوجهقرمز۲ عضویت: 1403/08/25 تعداد پست: 20 سلام عزیزم خوبی خیلی وقت بود تاپیک نزده بودی من همیشه دنبالت میکردمخیلی برات خوشحال شدم که الان پارتنر داری و تونستی نامزدت رو فراموش کنی و زندگی شادی الان داری 🥰اگه دوست داری یکمی از پارتنر بگو کجا آشنا شدین همون پسر عمانی هس یا نه جدیده
تلی_خاتون_هستم عضویت: 1402/01/25 تعداد پست: 3870 سلام خوبی عزیزم؟!الحمدالله حالت خیلی بهتر شده😍🤲🏻یادته گفتم میری دانشگاه همه چی درست میشه؟!دائما یکسان نباشد حال دوران غم مخورآقای پارتنر کی هستن؟😎شخص جدید هستن و یا آشتی کردین؟!
مهاجر_پناه_تو مدیر استارتر عضویت: 1402/01/10 تعداد پست: 3214 سلام عزیزم خوبی خیلی وقت بود تاپیک نزده بودی من همیشه دنبالت میکردمخیلی برات خوشحال شدم که الان پارت ... نه همون پسر عمانیهممنون میشم تایپیک جدیدم هم ی سر بزنی خیلی حال دلم خرابه
مهاجر_پناه_تو مدیر استارتر عضویت: 1402/01/10 تعداد پست: 3214 سلام خوبی عزیزم؟!الحمدالله حالت خیلی بهتر شده😍🤲🏻یادته گفتم میری دانشگاه همه چی درست میشه؟!دائما ی ... نه همون پسر عمانیهممنون میشم تایپیک جدیدم هم ی سر بزنی خیلی حال دلم خرابه