2777
2789
عنوان

کمک!چی بخوریم پریودمون بند بیاد؟

2764 بازدید | 42 پست

فردا لاپاراسکوپی دارم.غالبا چهار روزه پاک میشدم.دیشب خونریزیم بند اومد .امروز یه کم پیاده روی کردم رفتم  ازمایش بدم وقتی برگشتم خونه دیدم دوباره یکی دو قطره خونریزی کردم و دیگه رنگش مثل قبل نیست

هنوزم لک میبینم.توروخدا کمکم کنید

فردا صبح برام نوبت لاپاراسکوپی زده و دیگه مرکزشون بستش که بتونن نوبتمو بندازن عقب

چی بخورم لکه بینیم تموم شه

ابغوره و گل گاو زبون غلیظ رو بهم گفتن

دیگه چی؟

بچه جون تو مرا جان و جهانی😍😍😍😙😙😙😙

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گل گاو زبون که شدیدش میکنه...من واسه لاپاراسکوپی پریود بودم گفتن هیچ اشکالی نداره.اما مفنامیک اسید کم میکنه خونریزیو

من یه زمانی خوبی تو ذاتم بود... ولی حیف که لیاقتا کم بود...

اب تره یا کوکوی تره

بادکش روی سینه و زیر سینه

بعد از سزارین هم میشه طبیعی زایمان کرد من این تجربه شیرین رو داشتم خاطرمو تو تاپیکم نوشتمhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/1262136/بالاخره-من-بعداز-سزارینم-زایمان-کردم
كلم بروكلي عزيزم اب پز كن و بخور واي معجزه ميكنه

وااای مرسی عزیزم اینم امتحان میکنم

تا امشب فقط میتونم بخورم 

یلنی جواب میده؟

عزیزم زردچوبه رو بریز روزبونت بخورخیلی بده ولی فورافورااثرداره یه قاشق کوچولواگه نتونستی یه کم یه کم بخوربشه اندازه ی قاشق کوچولوباچیزی قاطی نکن

خداراحت باش دیگه بچه نمیخام 💔بدی هم نمیخام چون میخام این زندگی روتموم کنم وتاآخرعمرم تنهاباشم مثل خودت که تنهایی🫠🫠🫠ولی یادت باش هیچوقت بامن نساختی اونجورکه بایدمیساختی😔😔
گل گاو زبون که شدیدش میکنه...من واسه لاپاراسکوپی پریود بودم گفتن هیچ اشکالی نداره.اما مفنامیک اسید ک ...

پس میخورم مفنامیکو

وای من خیلی نگرانم 

اخه خیلی سخت نوبت میدادن خانومه با تحکم گفت حتما میاین دیگه؟چون مرکزه شلوغه و تعداد محدودی هرروز عمل میشن

یکی بچه ها گفت گل گاو زبون اما نداشتم تو خونه

یوقت گل گاو زبون نخوریی هااااا خونو بدتر رقیق میکنه من وقتی نمیشم یه لیوان گل گاوزبون میخورم پری میشم..شما یدونه قرص ترنسید بخوری لکه بینیتم قطع میشه کاربردش اینه که خونریزی رو کم میکنه ضرری هم نداره استرسم نداشته باش که بدتر میشه

🧘🏻‍♀❤️🧡💛💚💙💜🧘🏻‍♀️
وااای مرسی عزیزم اینم امتحان میکنم تا امشب فقط میتونم بخورم  یلنی جواب میده؟

اره عشقم بخور يعني خونريزي رو كامل بند مياره من چون كم خوني شديد دارم همش ميخوردم

ماشاء الله لاحول و لاقوه الا بالله العلی العظیم.