2777
2789
عنوان

توروخدابیایین

112 بازدید | 30 پست

سلام عزیزان.من باکاندوم جلوگیری داشتم همیشه هم همه نکات رعایت میکردیم از همون ابتدا استفاده میکردیم این ماه دومرتبه تورابطه کاندوم و چن دقیقه بعدتراستفاده کردیم دقیق نمیدونم چندم ماه قبل پریودشدم ولی میدونم گذشته ازموعدم تست دادم سرشب یه خط شد الان رفتم سرویس میخواستم تست و بندازم دیدم یه هاله کمرنگ هم افتاده😭😭😭😭😭شمارو بخدابگین ممکنه مثبت باشه من اصلاااا آمادگی بارداری ندارم دوتابچه دارم بچم تازه دوسالشه

آروم باش و خودتو بسپار به قسمت 

هر وقت خواستی جا بزنی؛به حس خوب بعد از نتیجه گرفتنت،به آخیش گفتن بعد رسیدنت،به برآوردن شدن آرزوهات،به حس رضایت درونت،به خنده ی از ته دلت،به اشک شوق مامانت،به لبخند مغرورانه بابات فکر کن و ادامه بده ادامه بده... 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خیلی حالم بده دارم به چیزاناجورفکرمیکنم هم بارداری‌های بد هم زایمانای بدهم بچهام نوزادیای بدی دارن

منم همینجوری شدم اولش ی خط بود توجه نکردم اومدم خابیدم پاشدم دیدم بیبی چک هاله انداخته مثبت بود

ولی من هروقت بریدم وخسته شدم وفکرکردم ک دیگه نمیتونم ادامه بدم،همین ی جمله اش منو نگه داشت تو در پناه خدایی و خدا هرگز دیر نمیکند.....
خیلی حالم بده دارم به چیزاناجورفکرمیکنم هم بارداری‌های بد هم زایمانای بدهم بچهام نوزادیای بدی دارن

اروم باش الویت آرامشته گل من بعدم باردار شده باشب خدای نکرده سقط نکنی گناه داره ازین بعد قرص هم در کنار اون مصرف کن واسه احتیاط

هر وقت خواستی جا بزنی؛به حس خوب بعد از نتیجه گرفتنت،به آخیش گفتن بعد رسیدنت،به برآوردن شدن آرزوهات،به حس رضایت درونت،به خنده ی از ته دلت،به اشک شوق مامانت،به لبخند مغرورانه بابات فکر کن و ادامه بده ادامه بده... 
منم همینجوری شدم اولش ی خط بود توجه نکردم اومدم خابیدم پاشدم دیدم بیبی چک هاله انداخته مثبت بود

یااااخدا.خداخودش بهم رحم کنه من واقعا نمیتونم.اخه چطور ممکنه باپیش آب😭😭😭😭😭

قرص چی فداتشم.من تاصب چطوصبرکنم😭😭😭

صبح برو آزمایش بده قرص اورژانسی هم همیشه داشته باش دیگه

یااااخدا.خداخودش بهم رحم کنه من واقعا نمیتونم.اخه چطور ممکنه باپیش آب😭😭😭😭😭

نه نه اشتباه نشه من بیبی چکو گفتم.وگرنه اقدام بودم

انشاله ک باردار نیستی میفهمم چقدر ناراحتی گلم

ولی من هروقت بریدم وخسته شدم وفکرکردم ک دیگه نمیتونم ادامه بدم،همین ی جمله اش منو نگه داشت تو در پناه خدایی و خدا هرگز دیر نمیکند.....