2777
2789

رشتم میکروبیولوژیه

چیز بهتری دوست داشتم

حتی بهداشتم اوکی بودم

ولی در نیومدم سال اول رفتم میکروبیولوژی دانشگاه آزاد

حالم اصلا با دانشگاه و رشتم خوب نیس حس میکنم جام اینجا نیس

نمیدونم چیکار کنم واقعا می‌خوام بشینم نهایی های یازدهم رو بخونم ترمیم بزنم چون تاثیر داره توی کنکور

نمیدونم انصرافم بزنم برای کنکور بخونم یا نه

واقعا نمیدونم 

نظر شما چیع

جای من بودید چیکار میکردید

ترمیم بزن و اشتباه منو تکرار نکن

کانال جزوه آنلاین سال ۱۳۹۵ تاسیس شد .ابتدا جزوات دستنویس خودرا در کانال به فایل تبدیل و در اختیار عموم قرار میدادم .سپس جزوات دانشکده را جمع آوری و آنها رو به صورت آرشیوی با نام اساتید ارایه میکردم . مفتخرم که هم اکنون از تمام ایران برای انجام خدمات دانشجویی مثل تایپ ،مشاوره پایان نامه و تحقیق، مراجع مجازی دارم ...  جزوه های دستنویس داری ازت میخرم ...کتابهاتو پیدا نکردی به کانالم سر بزن و از ادمین بخواه تا برات پیدا کنه ... کارتایپ و ... خلاصه هرکار دانش آموزی و دانشجویی که نتونستی از پسش بر بیای کافیه یه پیام بدی... ۵نفر مستقیم و بیش از ۵۰ نفر غیر مستقیم از طریق کانال درآمد زایی دارند. قیمت ما کاملا دانشجوییه👍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اشتباهت چی بود ؟

رفتم دانشگاه ازاد و علاقه مو نادیده گرفتم و دوباره زحمت ندادم بخونم

کانال جزوه آنلاین سال ۱۳۹۵ تاسیس شد .ابتدا جزوات دستنویس خودرا در کانال به فایل تبدیل و در اختیار عموم قرار میدادم .سپس جزوات دانشکده را جمع آوری و آنها رو به صورت آرشیوی با نام اساتید ارایه میکردم . مفتخرم که هم اکنون از تمام ایران برای انجام خدمات دانشجویی مثل تایپ ،مشاوره پایان نامه و تحقیق، مراجع مجازی دارم ...  جزوه های دستنویس داری ازت میخرم ...کتابهاتو پیدا نکردی به کانالم سر بزن و از ادمین بخواه تا برات پیدا کنه ... کارتایپ و ... خلاصه هرکار دانش آموزی و دانشجویی که نتونستی از پسش بر بیای کافیه یه پیام بدی... ۵نفر مستقیم و بیش از ۵۰ نفر غیر مستقیم از طریق کانال درآمد زایی دارند. قیمت ما کاملا دانشجوییه👍
شرایطت واقعا سخته البته من حودمم امسال کنکوری ام وقتی حالت توی یه رشته خوب نیست ادامه دادنش سخته واق ...

من اینقدر توی بیرون و... خودمو خفه کردم خونه موندن و درس خوندن برام سخت شده

شرایطم ک افتضاح نمیدونم برا نهاییا یازدهم و دوازدهم بخونم یل کنکور افتضاحه شرایط

خیلی مطالبم یادم رفته باید حتما کلاس آنلاین شرکت کنم

خواهرانه توصیه میکنم وقتتو تو جای اشتباهی تلف نکن

کاش یه تلنگر بخورم به خودم بیام اصن با حال بد وارد دانشگاه میشم حس میکنم اصن جام اینجا و بین این ادمایی ک یا برا فرار از سربازی اومدن یا برا سرگرمی و صرفا مدرک نیستتت

من اینقدر توی بیرون و... خودمو خفه کردم خونه موندن و درس خوندن برام سخت شدهشرایطم ک افتضاح نمیدونم ب ...

ببین سخته خب 

ولی شدنیه 

منم پارسال نهایی ۱۱ ام جالب ندادم

اصلا کل کشور ۱۱ ام گند زدن همه نمرات افتضاح 

ولی خب 

امسال میخوام تخصصی ها رو ترمیم بزنم 

خیلی سختهههاگ انصراف بدم هم دیگ کل خانواده رو من متمرکز میشن ک درس بخونم کم بخونم یا زیاد

می ارزه باور کن

خیلی خوبه ک ب فکرتن

حالا ک زحمت میکشی میری میای درس میخونی هزینه میکنی حداقل بزار رشته ای باشه ک ارزششو داشته باشه

تا ابد به یادتم پدر🖤💔