2777
2789
عنوان

بعد از نُه ماه دیدمش

166 بازدید | 11 پست

مامانم سکته کرده بود بالاسرش داشتم گریه میکردم دیگه حالش بهتر شده بود پسر عموم اومد گف حراست صدات میزنه برو ببین چیکارت داره بعد ک رفتم پایین گف اشتباه شده رومو برگردندم ک برم پیش مامانم ی اشنا دیدم زل زد تو چشام خودش بود حراستم مامان اونو صدا زده بود پسر عموم فک کرد منم فامیلیمون یکیه اون لحظه مردم و زنده شدم ولی رومو برگردوندمو رفتم 🫠🫠🫠ولی ازون روز تا حالا اون نگاه از جلو چشام نرفته ک نرفته هرکیو نگاه میکنم هرجایی ک نگاه بره فقط اون نگاه جلو چشممه میسوزمو باید تحمل کنم

کاربری تیشترم که ترکید دوستان

یاد تو همیشه اینجاست🥺🫠

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم تروخدااا جواب بده من کنکور قبول میشم 

کی ازدواج میکنمم و با کی

برات دعااا میکنم😭🙏

پشت کنکوری 1404 هستم😍🌱شروع مهر ماه 1403 شروع جدی دی ماه 1403 هدف فرهنگیان 🌱😍😍😍ان شاءالله با یاری خدا میارم و میام براتون تاپیک میزنم من بااا یاری خدا میتوانم

اجی تروخدا جواب بده دونه دونه تاپیک ها تو چک کردم فقط این باز بود دعات میکنم کلی 

میشه بگی 

حس مَهدی به من چیه؟ پا پیش میزاره؟ 

میتونی ویژگی ظاهریشم بگی

تروخدا هرچی به دلت افتاده بگو

چشم خود بستم که دیگر چشم مستش ننگرم 👀💕، ناگهان دل داد زد دیوانه من میبینمش :) 🦋☄ 

اجی تروخدا جواب بده دونه دونه تاپیک ها تو چک کردم فقط این باز بود دعات میکنم کلی میشه بگی حس مَهدی ب ...

اول بگو ببینم ایشون ریش داره لاغر قد بلند دانشگاه میره؟اینا کدومش درسته

یاد تو همیشه اینجاست🥺🫠

اول بگو ببینم ایشون ریش داره لاغر قد بلند دانشگاه میره؟اینا کدومش درسته

وواریییییی

لاغر قد بلند دانشگاه میده 

ریش نداره

تروخدااااا بگوووووو اجی حسش بهم چیه ؟ هرچی تو دلت اومده بگو 

دعات میکنم😭💕

چشم خود بستم که دیگر چشم مستش ننگرم 👀💕، ناگهان دل داد زد دیوانه من میبینمش :) 🦋☄ 

ووارییییییلاغر قد بلند دانشگاه میده ریش ندارهتروخدااااا بگوووووو اجی حسش بهم چیه ؟ هرچی تو دلت اومده ...

اینده ای باهم ندارین دوتاتونم توافقی از هم جدا میشین ب یکی که اسمش امیر-علی یا امیرعلی ازدواج داری 

یاد تو همیشه اینجاست🥺🫠

اینده ای باهم ندارین دوتاتونم توافقی از هم جدا میشین ب یکی که اسمش امیر-علی یا امیرعلی ازدواج داری

یعنی ازدواج میکنیم بعد جدا میشیم؟