2777
2789

سلام شب همگی تون بخیر

بچه ها تو دوربین عقب اگه خودتونو کج میبینین واقعی نیستش 

درسته بقیه شما رو بیشتر شبیه دوربین عقب میبینن ولی به همون زیبایی که تو آینه هستین میبیننتون

ما چون به تصویر مون که زاویه ش عوض میشه عادت نداریم کج می‌بینیم ش و بقیه بدون هیچ ایرادی میبینن ش

مثلا من یادمه دوران کرونا هم کلاسی هامو بدون ماسک ندیده بودم وقتی ماسک و برداشتن همشون و کج میدیدم!ولی حالا بعد چنسال ک گذشته بود واقعا صورتشون بی نقص بود من اینطور میدیدم‌.

راجع به این دوربین عقب هم خیلی تحقیق کردم چون خودمم این مشکلو دارم و واقعا سرش اشکم دراومده 

الااااان اونقدری پرس و جو کردم که مطمئن شدم واقعی نیست

و وقتی مطمئن شدم خواستم خیال همتون راحت شه

و حتی یکی دوستام که حتی درصدم من ناقرینه بودن تو صورتش نمیدیدم گفته بود با دوربین عقب عکس نمی‌اندازه چون کج میفته .

پس ربطی به صورت شما نداره♡

سلفی هم فکر کنم همینطور باشه 

نمیدونم 🤦‍♀️

⚘ قَسَمِت میدم صلوات برام بفرست به حاجتم برسم  اگه فرستادی  خدا حاجت روات کنه ⚘ اگه راهی واسه حاجت روایی داری و خودت امتحانش کردی حتما تو یکی از تاپیکام برام بنویس  دعات میکنم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.