2777
2789

کساییکه ۳ماه اول بارداری هستند یا بودن ک عفونت داشتن .دکتر بهتون چ دارو یا پمادی داد؟؟میشه بگید بهم تا هفته  دیگه نمیتونم برم دکتر .ازینطرف هم عفونت گرفتم

دلبندم ؛بند بند وجودت را به خدایی سپردم که بیشتر ازمن هوایت را دارد😚😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عفوت مثانه و مجاری ادراری بدترین مشکله تو بارداری...یکی ازبستگان من دوتا مسر دوقلوی 8 ماهش توشکمش واسه عفونت مردن...نگفتم که الکی بترسی ولی حتما حتما برو دکتر شرایط دکتر رفتن نداری برو زایشگاه بیمارستان دولتی ماماها معاینت کنن خیلی خیلی خطرناکه خواهش میکنم جدی بگیرین

حتما باید بری دکتر عزیزم،،درمان با توجه به نوع عفونت متفاوته

اونک صد درصد میرم.اخه من قبل بارداری داشتم پماد کلوتریمازول بهم داد خوب شدم دوباره شروع شد.میترسم الان استفادش کنم

من سه ماهه دوم ک بودم عفونت قارچی داشتم البته خیلی کم، بهم شیاف کلوتریمازول داد ولی  بنظرم سرخو ...

من مشکلم اینه ک تا شنبه که دکترم مطب میره چیکار کنم😐برامنم قارچیه.بعضی وقتا خارش.سوزش و بو نداره.منتها سه ماه اول میگن کلوتریمازول استفاده نشه

منم دو سه روز تکرر ادرار با سوزش دارم.نمیدونم اینم عفونته یا نه.دکترم خواستم برم ،مطبش تعطیل بود😭

مامان شدن چقد سخته