2777
2789
عنوان

گرفتن از پستونک

103 بازدید | 16 پست

بچه ها دخترم از نوزادی تا الان که ۹ ماهشه روز شب پستونک دهنشه چیکار کنم ول کنه میگن برا دندونا بده 

🦁💚🤍❤️دلم میخواد به بعضی عقاید احترام بگذارم ولی احترام به انهارا توهین به شعور خودم میدانم.                انتونی ها پکنیز.                                                                            لطفا افراد مذهبی تو تاپیکن نیان و رو پست های من هم نظر ندن(اگه نمیخوان فحش بشنون)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقط کافیه پستونکو سوراخ بزرگ کنی و بدی دستش دیگه خودش ول میکنه

کردم گریه میکنه

🦁💚🤍❤️دلم میخواد به بعضی عقاید احترام بگذارم ولی احترام به انهارا توهین به شعور خودم میدانم.                انتونی ها پکنیز.                                                                            لطفا افراد مذهبی تو تاپیکن نیان و رو پست های من هم نظر ندن(اگه نمیخوان فحش بشنون)

همه کار کردم باز گریه میکنه

من دخترم یک سال و دوماهش بود گرفتمخیلی سخت گذشت بهش ی هفتهزودتر بگیر خلاص کن خودتو

برای دندونش مشکل پیش نیومد

همه کار کردم باز گریه میکنه

عزیزم چه انتظاری داری گریه نکنه خب معلومه گریه میکنه از یه چیزی ک عادت کرده بهش جدا میشه گریه داره باید تحمل کنی دیگه اون گریه کنه زودی بهش بدی ک نمیشه اگه میخای جداش کنی باید یک هفته پای گریه هاش باشی

پسر منم پستونکی بود ولی نه اینکه روز و شب دهنش باشه برا خوابیدن دهنش میدادم یا وقتی الکی گریه میکرد.

ولی از دوتا دکتر اطفال پرسیدم گفتن اصلا برا فک و دندون بد نیست منم بهش دادم تا ۲/۵ سالگی بزرگتر شد خودش دیگه نخورد 

درخواست دوستی قبول نمیکنم