بچه ها دخترم از نوزادی تا الان که ۹ ماهشه روز شب پستونک دهنشه چیکار کنم ول کنه میگن برا دندونا بده
🦁💚🤍❤️دلم میخواد به بعضی عقاید احترام بگذارم ولی احترام به انهارا توهین به شعور خودم میدانم. انتونی ها پکنیز. لطفا افراد مذهبی تو تاپیکن نیان و رو پست های من هم نظر ندن(اگه نمیخوان فحش بشنون)
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
فقط کافیه پستونکو سوراخ بزرگ کنی و بدی دستش دیگه خودش ول میکنه
کردم گریه میکنه
🦁💚🤍❤️دلم میخواد به بعضی عقاید احترام بگذارم ولی احترام به انهارا توهین به شعور خودم میدانم. انتونی ها پکنیز. لطفا افراد مذهبی تو تاپیکن نیان و رو پست های من هم نظر ندن(اگه نمیخوان فحش بشنون)
من دخترم یک سال و دوماهش بود گرفتمخیلی سخت گذشت بهش ی هفتهزودتر بگیر خلاص کن خودتو
برای دندونش مشکل پیش نیومد
عزیزم چه انتظاری داری گریه نکنه خب معلومه گریه میکنه از یه چیزی ک عادت کرده بهش جدا میشه گریه داره باید تحمل کنی دیگه اون گریه کنه زودی بهش بدی ک نمیشه اگه میخای جداش کنی باید یک هفته پای گریه هاش باشی