2777
2789

سلام مهربونا 

با پس انداز خودم ساعت لوکس برای شوهرم خریدم و تازه دادم پشت ساعت اسمشو حکاکی کنن که ۲ روز طول کشید 

وقتی بهش دادم فرداش دیدم دستش نیست 

گفت سرکار جا گذاشته 

کلی بهش غر زدم آخرشم داد زد دوست داشتم جا گذاشتم😐 و قهر کرد

منم چون به شدت روی قهر حساسم سریع رفتم سر شوخی را باهاش باز کردم فراموش کنه توی دلم گفتم من هدیه خریدم دیگه مابقیش و نگه داریش به خودش مربوطه 

اما برام سوال اساسی پیش اومده چرا ما خانوم ها هدیه را روی چشم میزاریم اما آقایون اینقدر بی تفاوتن🥲🥺

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوب عزیزم درس عبرتی برات باشه دیگه چیزی نخری براش

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را

خانوما کلا عاطفی ترن و نسبت به دریافت محبت طماع تر اما خب شاید شوهرت عادت نداشته به بستن ساعت 

فقط 2 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛
اخه آدم دلش هم نمیاد نخره براشون

یه چیز ساده بخر هم خاستی. اکثر مردا این چیزا براشون مهم نیست. من همیشه مصرفی میکخرم. مصرف کنه تموم شد بندازه دور. عطر اینا

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را
خانوما کلا عاطفی ترن و نسبت به دریافت محبت طماع تر اما خب شاید شوهرت عادت نداشته به بستن ساعت

خودش هی گفت این ساعتو دوست دارم 

خیلی هم گرون بود ولی پا گذاشتم روی حساب کتاب و براش خریدم اما بعد یک روز انتظار نداشتم😐