2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من بدنم و صورتم رنگش سفید مهتابی هست جوری که حتی خیلیا بهم گفتن مگه گچ میمالی به پوستت؟ وموهام از بو ...

وقتی خودت مثل مهتابی قرص میخوای چیکار😅

لایک نکن    توپرنسس های دیزنی عاشق مریدام🔥🏹

الان که قطع کردید، برگشت داشته؟

نه،ولی 6دوره مصرف کاملشه و اگه حس کردید داره برمیگرده باید کپسول فروزن استفاده کنید(کپسول فروزن بعد از 6دوره مصرف کامل)

کاربر جدید نیستم سومین اکانتمه🥲گاهی آدم‌ها از درون خسته می‌شوند، خستگی‌ای که هیچ خوابی درمانش نمی‌کند.

وقتی خودت مثل مهتابی قرص میخوای چیکار😅

میخاد ال ای دی بشه 😂

به خدا گفتم  :                                                                چرا آرزو کنم وقتی سرنوشت مرا نوشته ای؟؟؟؟                   خدا پاسخ داد :                                                       شاید نوشته باشم هرچه آرزو کند ❣️🙇🏻‍♀️
جدی؟ منم میخواستم بخرم ولی ترسیدم گفتم یه موقع لک اینا نیارم

نه اینطوری نیست ولی باید خیلی چیزارو موقع مصرف رعایت کنی

کاربر جدید نیستم سومین اکانتمه🥲گاهی آدم‌ها از درون خسته می‌شوند، خستگی‌ای که هیچ خوابی درمانش نمی‌کند.

من بدنم و صورتم رنگش سفید مهتابی هست جوری که حتی خیلیا بهم گفتن مگه گچ میمالی به پوستت؟ وموهام از بو ...

وقتی سفیدی چرا باید بخوری خب