2777
2789
عنوان

حج پدر بزرگم

615 بازدید | 50 پست

پدر بزرگم سالهاست فوت شده همیشه آرزو داشت بره حج،دوستاش رفتن حج برگشتند و قرار گذاشتند همه بیان ملاقات پدر بزرگم،وقتی اومدن به خانمش گفتن وقتی ما رسیدیم مکه دور خانه خدا پدربزرگم رو اونجا دیده بودند ،برای مادربزرگم عجیب نبود چون اون میدونست پدربزرگم از عبادت خالص خدا به طی الارض رسیده بود ،اون ماهی هجده روز روزه می‌گرفت در همه سال،ولی با اینکه بارها با طی الارض به خانه خدا رفته بود آرزو داشت بیشتر بره

به مادربزرگم گفته بود راضی نیستم تا زنده ام به کسی بگی طی الارض دارم 

وای خوش به سعادتش🥲🥲🥲

غرق خیالِ خود بیگانه زِ هر کس                                                                                                                               ❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️                 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عمو مادر بزرگ منم طی الارض میکرده

باید خیییلی خالص باشی که همچین قدرتی خدا بده به آدم...

غرق خیالِ خود بیگانه زِ هر کس                                                                                                                               ❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️                 

عمو مادر بزرگ منم طی الارض میکردهباید خیییلی خالص باشی که همچین قدرتی خدا بده به آدم...

دقیقا یک کتاب تو خونه پدربزرگم پیدا کردیم که داخلش نوشته بود برای رسیدن به طی الارض باید هجده روز در ماه تا دو سال روزه بگیرید 

دقیقا یک کتاب تو خونه پدربزرگم پیدا کردیم که داخلش نوشته بود برای رسیدن به طی الارض باید هجده روز در ...

اره یکی از استاد های مام بهمون گفتن ولی من نمیدونستم میشه طی به همون گفت ۴۰ روز اول و ۴۰ روز دوم اصلا نباید از کسی چیزی بخوری یا از حیوانی بخوری میخاستم منم انجامش بدم ولی خیلی سخت بو. چون باید ۱۲۵ یا۱۲۴ هزار سوره حمد رو تو چهل رو باید تموم میکردی

دقیقا یک کتاب تو خونه پدربزرگم پیدا کردیم که داخلش نوشته بود برای رسیدن به طی الارض باید هجده روز در ...

عمو مادر بزرگ من از بزرگان بوده ...۱۰۰ سال پیش نجف درس خونده....اون موقع ها تو شهرشون یه زلزله خیلی بدی میاد که 

همه از بین میرن ولی سقف بالا سر این آقا از چهار طرف ستون میشه و زنده میمونه...