2777
2789
عنوان

بعد از چهار سال جدا شدیم😭

221 بازدید | 14 پست

به مامانم بی احترامی  کرد گفت مامانت وحشی شده 

هم دلم نمیخواد باهاش باشم به خاطر کاراش هم دلم براش تنگ شده همه جا هس همه خاطره ایی باهاش دارم  

چیکار کنم از یادم بره تاحالا ده بار کات کردیم تو یه سال اخیر

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خدا لعنتش کنه کاش اینو نگفته بود کات نمیکردم

شوهر من ب مامانم گف ج..ده

هم ازش متنفرم و هم دلتنگ

بعد ک آروم میشه میگه منظورم مامانت نبوده چون رو زبونمه گفتم

خدایا میدونم هرچه زودتر معجزه میکنی برام💙هیچ نیرویی وجود نداره جز نیروی خدا💚
منم تازه کات کردم دلم دارع پاره میشه چجوری بایدقراموششون کنیم چجوری اخعدارم تباه میشم الابه یکی دیگ ...

این با من خیلی بد بود 

مثلا میگفت مندنمیتونم به مامانم معرفیت کنم به مامانم بگم تو بازار پیدا کردم 

تو بازار اشنا شدیم  من میرفتم مغازه عموم اونم فروشنده یه مغازه دیگه بود 

این با من خیلی بد بود مثلا میگفت مندنمیتونم به مامانم معرفیت کنم به مامانم بگم تو بازار پیدا کردم تو ...

پف چقدربد

دوست پسرمنم منومعرف نمیکردمیگفت نمیخوامت برای ازدواج میگفت بزن به چاک اگ دوست داری درخواست بده حرف بزنیم

این با من خیلی بد بود مثلا میگفت مندنمیتونم به مامانم معرفیت کنم به مامانم بگم تو بازار پیدا کردم تو ...

هیچوقت دلت برای اینجور پسری تنگ نشه 

ولی اگه یه روزم من بخشیدمت،تو خودتو به خاطر شبایی که من با گریه خوابیدم،به خاطر همه دردهام،حال بدم،تنهایی هام،آوارگی هام،سرزنش های بقیه،آرامبخش های پی درپی،موهای سفیدم،قلب دردهام نبخش 🖤

مامانم دید گریه میکنم انقد از این حرفا بهم زد گفت یه بار دیگه باهاش حرف زدی باهات خرف نمیزنم دیگه

حرف مادرت رو گوش بده 

ولی اگه یه روزم من بخشیدمت،تو خودتو به خاطر شبایی که من با گریه خوابیدم،به خاطر همه دردهام،حال بدم،تنهایی هام،آوارگی هام،سرزنش های بقیه،آرامبخش های پی درپی،موهای سفیدم،قلب دردهام نبخش 🖤

بخاطر دلتنگیو اینجور چرتو پرتا دوباره اشتی نکنی یه وقت

ازبس دوسش دارم متوجه عمق زشتیه خرفش نمیشمممو 

اولش به شدت عصبی شدم بعد الان میگم اونقد بد نبود بخوام کات کنم 

بهم بفهمونین چقد نفهممممم من

ازبس دوسش دارم متوجه عمق زشتیه خرفش نمیشمممو اولش به شدت عصبی شدم بعد الان میگم اونقد بد نبود بخوام ...

واقعا نفهمی 

لابدفک میکنی از اسمون سوراخ شده اون افتاده فقط

دوروز دیگه رفتی سر خونه زندگیت عشق اتشین الانت یه خورده کمرنگ شد این اخلاق هاش یه خورده پررنگ شد بعد میفهمی چه اشتباهی کردی 

خود خواسته میشی جزو همین خانمایی که میان نی نی سایت از شوهراشون مینالن 

در اخر هم خلایق هرچه لایق 

اولش سخته ولی میگذره اما اگه این سختی یکی دوروزه رو تحمل نکنی تا اخررر عمرت باید سختی بکشی ...خود دانی!