من الان نزدیک هفده هفته هستم بارداری دومم هست از چند هفته حرکات جنین رو احساس کردید استرس دارم یکی دوبار دوهفته قبل یه حرکات ضعیف حس کردم عین ترکیدن حباب ...دیگه چیزی حس نکردم میگن بارداری دوم زودتر حرکات باید احساس بشه...میشه راهنمایی کنید ده روز دیگه سونوی آنومالی دارم ولی الان استرس دارم که چرا حرکاتش رو حس نمیکنم 🥺
تولد دخترم هستی بزرگترین معجزه زندگیم بود،خدایا شکرت که منم بالاخره مامان شدم 😍خدا جونم هزار بار شکرت که دوباره دارم مادر میشم ۵شهریور آزمایش بتام مثبت شد🥰۶اردیبهشت فرشته مامان از بهشت اومد و زمینی شد...خوش اومدی حلما جانم...♥️
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
جفتت چه مدلیه؟منم نزدیک ۱۷ هفتم، بعضی روزا یه نبض هایی حس میکنم، نمیدونم خودشه یا نه
دوازده هفته که رفتم سونو جفت سیرکولار بود یعنی چرخشی جای ثابت هنوز نبود که دکترم گفت هفته های بالاتر وضعیتش ثابت میشه...من تقریبا بعد هفته سیزده دوبار حس کردم مثل ترکیدن حباب بود...بعدش هیچی حس نکردم
تولد دخترم هستی بزرگترین معجزه زندگیم بود،خدایا شکرت که منم بالاخره مامان شدم 😍خدا جونم هزار بار شکرت که دوباره دارم مادر میشم ۵شهریور آزمایش بتام مثبت شد🥰۶اردیبهشت فرشته مامان از بهشت اومد و زمینی شد...خوش اومدی حلما جانم...♥️
جنسیت هردوتا بچه اتون یکی بود..میگن پسر دیرتر حرکاتش حس میشه..دعا کن برام گلم استرس همش دارم
دومی رو الان باردارم نمیدونم اولی رو ده هفته و ۶ روز اولین حرکتش رو حس کردم بعدم چندین بار تا اینکه از ۱۶ به بعد دیگه همیشه حس کردم و پسر و بسیار شیطون
زمانی حرف بزن که ارزش حرفت بیشتر از سکوتت باشد، و زمانی دوست انتخاب کن که ارزش دوستت بیش از تنهاییت باشد. #فرانسیسکو_کولوآنه
اگر استرس داری برو خانه بهداشت صدا قلبشو گوش کن.منم امروز رفتم
من رفتم تقریبا یه هفته پیش بهم گفت ۱۵ آذر بیا برای مراقبت گفت هنوز زوده آخه اون تاریخ حاملگیم رو تقریبا یه پنج روز عقب تر از تاریخ سونوی ان تی حساب کرد بخدا گیج شدم