2777
2789

نوزاد من 6ماهش تمام شد اما اصلا دمر نمیشه دوست نداره فقط رو پهلو می‌چرخه 

غم داغ تنها  برادرم منا ذره ذره اب کرد درست مثل به سرطان بد خیم 🖤🌒

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

غلت زدن مرحله رشدی مهم نیستنشستنسرپاموندن و راه رفتن مهمه

آهان کمی میشینه با کمک 

تو روزوئک هم میدوه

غم داغ تنها  برادرم منا ذره ذره اب کرد درست مثل به سرطان بد خیم 🖤🌒
جلل خالق بچه ۳ماهه غلت میزنه مگه

مال من اره ولی دیر راه افتادن یه سال تموم کردن راه افتادن  یادمه دقیق چون پسرم پنج روز قبل غلط زدن ختنه کردم 

حالا عجیب تر اینکه خواهر شوهرم میگفت بچه اش نه ماهگی راه افتاده😑

لطفا لایک نکنید💗  شیدای فاطمه(س)💖💖💖مدعی خواست که از بیخ کند ریشه ما ...غافل از انکه خدا هست دراندیشه ی ما ....

مال من اره ولی دیر راه افتادن یه سال تموم کردن راه افتادن یادمه دقیق چون پسرم پنج روز قبل غلط زدن خ ...

اره دختر خالم هشت ماهگی راه رفت پسرمم ده ماهگی هر بچه ای تکاملش یجوره

«...من تمام تلاشم را کردم و تمام زبان های دنیا را یاد گرفتم اما چه کنم که هیچ کدام برای توصیف کردن تو کافی نبود ...✨🦋»

غلت

نمیدونم

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 نه فارسم، نه کوردم، نه تورکم، نه لرم، نه بلوچم و نه عربم؛ من ایـــرانی ام، ایـــرانی ،من فرزند کوروش بزرگم 🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

جلل خالق بچه ۳ماهه غلت میزنه مگه

بچهام دوقلو بودن دخترم سه ماه وهشت روزش بود غلط زد گفتم ای وای ختنش نکردم الان این غلط بزنه داداشش هم کم کم شروع میکنه دیگه بردمش ختنه کرد پنج روز بعدش غلط زد

لطفا لایک نکنید💗  شیدای فاطمه(س)💖💖💖مدعی خواست که از بیخ کند ریشه ما ...غافل از انکه خدا هست دراندیشه ی ما ....