2777
2789

سلام دوستان  …

این روزها در ایام فاطمیه هستیم و به برکت نام حضرت زهرا (س) دوست دارم برای شما عزیزان یک هدیه معنوی تقدیم کنم.

اگر حاجتی دارید یا نیتی در دل دارید، در این تاپیک مطرح کنید. من به نیت شما سوره‌های چهارقل یا آیةالکرسی می‌خوانم و هدیه می‌کنم. امیدوارم این دعاها به حاجت‌روا شدن و آرامش دل‌های همه کمک کند.

همچنین، اگر ممکنه شما هم برای نیت من دعا کنید. دعای شما باعث دلگرمی و برکت برای من خواهد بود.

به امید برآورده شدن دعاهای همه به حق حضرت زهرا (س).💚

“اینجا هستم تا حس خوب و نیت‌های خیر رو با شما شریک بشم. هدفم گسترش آرامش و شادیه بیایید دنیارو زیباتر کنیم^💚

زینب

به نیت عوض کردن خونمون

🙏🏻🙏🏻

میشه برای عوض کردن خونمون و دور شدن از همسایه بد دعا کنید(مستاجریم)🙏🏻🙏🏻✨یا اللهُ یا مُحَمَّدُ یا عَلِیُّ یا فاطِمَه یا صَاحِبَ‌الزَّمان اَدْرِکنی وَ لا تُهْلِکْنی✨ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پریا

رشته و دانشگاه مورد علاقه ام قبول بشم 

پسری که دوستش دارم ازم خوشش بیاد و خواستگاری کنه ❤️

کاش اژدها بودم. هرکی اذیتم میکرد نه بحثی، نه چیزی، فقط هااااااحححح🐲🔥

عمق دل برایت دعا می‌کنم که در مسیر زندگی همیشه به نور هدایت دست پیدا کنی و عاقبت بخیری در پیش داشته باشی💚

“اینجا هستم تا حس خوب و نیت‌های خیر رو با شما شریک بشم. هدفم گسترش آرامش و شادیه بیایید دنیارو زیباتر کنیم^💚

دعا میکنم خدا هر چی صلاح بدونه اون اتفاق بیفته برات…

تا اخر عمرت شکر گذار خدا باشی🪞💚