2777
2789

پسرمن دوسال و چهارماهه سه روزه از پوشک گرفتم 

چون هم اوایل بارداریم اذیت میشم بعداً 

هم خود بچه پوشک بازمیکرد لخت میکرد نمی‌ذاشت 

روز اول که خیلی تو سرویس می‌نشستم تا جیش کنه بیشتر بازی میکرد 

روز دوم و سوم قشنگ هر نیم ساعت که بردم آب گرم گرفتم رو پاهاش جیش کرده و دو سه بار که دیرتر بردم یا خواب افتاده بودم جیش کرد تو خونه 

وگرنه اصلا تو خونه جیش نمیکنه اگر نیم ساعت نیم ساعت ببرم 

پی پی هم الان قشنگ میکنم بشین میشینه و دستمال مرطوب تمیز و بعدشم می‌شورم بچه رو 

شبها هم پوشک نمی‌بندم 

اگر قبل خواب ببرم صبحم ساعت هفت هشت ببرم جیش نمیکنه ....کلمه جیش نمیگه 

حالا بااین تفاسیر چقدر موفق بودم و چطوری چقدردیکه اذیت خواهم شد 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تجربه ای دراین ضمینه ندارم ولی میتونم بپرسم ازکی شروع به حرف زدن کردوالان چنتاکلمه میگه؟

عزیزان من باردارنیستم تاپیکام فقط براآگاهی دادن به ماماناهستش دیگه انقدپرسیدین گفتم اینجابنویسم براتون

عالی بود پیشرفتش

واقعا خداروشکر 

خدا کمکم کرد خیلی نگران بودم خونه‌رو کثیف کنه 

آخه باردارم و سخته 

اوایل خیلی طول می‌کشید جیش کنه اما فک‌کنم الان فهمیده جیش کنه میارم بیرون و می‌تونه بره بازی کنه 

تجربه ای دراین ضمینه ندارم ولی میتونم بپرسم ازکی شروع به حرف زدن کردوالان چنتاکلمه میگه؟

خرف نامفهوم میزنه 

از یک‌سالگی حرف میزد اما دری وری میگه خنده میگیره ادمو 

هنوز مشخص حرف نمیزنه 

واقعا خداروشکر خدا کمکم کرد خیلی نگران بودم خونه‌رو کثیف کنه آخه باردارم و سخته اوایل خیلی طول می‌کش ...

همین فرمون ادامه بده حتماً به نتیجه میرسی عزیزم ❤️ 🌻 

یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم/ محتاج برادران و خویشان نشوم/ بی منت خلق خود مرا روزی ده/ تا از در تو بر در ایشان نشوم

افرین چه خوب داری پیش میری پسر بچه ها کمی دیر یاد میگیرن و سخته یه خورده ولی با این پشتکار جلو بری ا ...

تا عید که فک‌کنم زیاده 

آره خوب بود خدارو شکر 

فقط الان خوابه زیرش تشک پلاستیکی انداختم بیدارش نمیکنم 

که اگه یک درصد جیش کنه جای رو خیس نکنه 

فک میکنم هنوز زمان لازمه تا بفهمه جیش داره نگه داره  و بره سرویس یا بیدارشه 

یکم برای رفتن به سرویس گریه می‌کنه اما تا میبرم و آب گرم میگیرم جیش میکنه سریع هم میارم بیرون 

خرف نامفهوم میزنه از یک‌سالگی حرف میزد اما دری وری میگه خنده میگیره ادمو هنوز مشخص حرف نمیزنه

بچه منم حرف نمیزنه نگرانم

عزیزان من باردارنیستم تاپیکام فقط براآگاهی دادن به ماماناهستش دیگه انقدپرسیدین گفتم اینجابنویسم براتون