2777
2789
عنوان

مژه گذاشتن یه خانم چادری

244 بازدید | 21 پست

سلام به نظرتون مژه گذاشتن با پوشیدن چادر تضاد داره؟ 

من چون تازه چادری شدم احساس میکنم با حجاب یکم چهرم بی روح به نظر میاد میخوام مژه مصنویی بذارم در حد خیلی کم و ملایم ولی به نظرتون بد میشه با وجود چادر؟ 

نظرتون برام مهمه ممنون که راهنماییم میکنید 🌹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مبارکه ثابت قدم باشید

کلا فلسفه ی چادر عدم جلب توجه هست

که فرد که خانم باشه به عنوان یک انسان فعالیت کنه نه یه کالای متحرک که خودش رو هزار جور تغییر بده و..

کتاب شهید مطهری رو بخونید فلسفه ی حجاب

طبیعی باشه نه مشکلی نداره 

پریروز ی خانومی دیدم تو بانک از زاویه بغل صورت بی اغراق ۳ ۴ سانت مژه داشت و خیلی پر 

برام سوال شد سنگین نمیشه چشم اینجوری؟

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴

طبیعی باشه نه مشکلی نداره پریروز ی خانومی دیدم تو بانک از زاویه بغل صورت بی اغراق ۳ ۴ سانت مژه داشت ...

وای 😂

نه این مژه ها اندازه مژه های طبیعی خودمه ولی یکم پر تر

مژه به چادر ربطی نداره بهت میاد بذار

فقط برای وضو بایدبرداریش چسبشم پاک کنی

پایان آدمیزاد از بی  خداییست نه از دست دادن معشوق  نه رفتن یار و نه تنهایی هیچکدام پایان ادمی نیست تنها بی خداییست  که انسان را تمام میکند.
مبارکه ثابت قدم باشیدکلا فلسفه ی چادر عدم جلب توجه هستکه فرد که خانم باشه به عنوان یک انسان فعالیت ک ...

ممنونم🌹

درسته ولی اخه پدرمم حتی گفتن اگه یکم مژه بذاری خیلی خوشگل تر میشی برای همین نمیدونم چکار کنم