2777
2789
عنوان

برنامه میلی و خرید خرد خرد طلا

679 بازدید | 11 پست

سلام دوستان تبلیغ نمیکنم و فقط خواستم تجربه ام رو به شما بگم این ، اپ میلی هدیه ۵ میلی طلا میده منم دریافت کردم ، الان هم که طلا گرونه و عالیه👏✨

اینم کد معرف من رو بزنید  milli-7trzl

اگه این کد رو در برنامه بزنید هم به شما و هم به من ۵ میلی طلا به عنوان هدیه میده که میتونید برداشت کنید.

خیلی ساده ست فقط این اپ میلی رو نصب کنید و کد معرف منو بزنید همین .

این هم مجوز این برنامه معروف و خیلی زیاده و دو تاش رو میزارم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

milli-knyidکد منم بزنید ✋✋

خدایی این برنامه خیلی معروف شده و اوایل به ارز اعتقاد نداشتم تا اینکه یکی از اعضای خانواده ام تونست بفروشه و الان این برنامه برای سرمایه گذاری خیلی خوبه

الان تبلیغ نبود؟؟؟اطلاعاتی درمورد این برنامه ندارم فقط میدونم اکثر آگهی های کاریابی تو دیوار با کلک ...

نه به خدا تبلیغ نیست و مجبورتپن نمیکنم که نصب کنید و میتونید در مورد این برنامه تحقیق کنید و به پیج هایی که دارند مراجعه کنید و نظرات رو بخونید من همیشه اول اطمینان پیدا میکنم و بعد نتیجه یا تجربه ام رو میگم

در مورد کارمزد این برنامه گفتند که👇👇

کارمزدهای میلی

طلای آب شده را بدون اجرت ساخت و مالیات می‌توانید خریداری کنید. تنها هزینه‌ای که باید بپردازید، قیمت هر گرم طلا به نرخ روز و کارمزد اندک فروشنده است. در میلی، کارمزد تراکنش‌های مختلف، از جمله خرید و فروش، انتقال، دریافت و واریز و برداشت پول متفاوت است. به همین دلیل، قبل از انجام هر تراکنش، باید کارمزد آن را بررسی کنید و تصمیم بگیرید که آیا می‌خواهید هزینه آن را پرداخت کنید یا خیر. برای خرید طلای آب شده ۱۸ عیار با کمترین کارمزد، می‌توانید از اپلیکیشن میلی استفاده کنید. این اپلیکیشن امکان خرید طلا را از یک میلی تا هر میزان دلخواه با کارمزدی بسیار کم فراهم می‌کند.

به نظر من برای سرمایه گذاری کوچیک خوبه

هفته ای ۱۰۰ یا ۲۰۰ هزار تومن طلا بخری 

هرموقع نیاز بود سریع بفروشی پول تو حسابته

برای خانم های خونه دار یا دانشجو ها عالیه من خودم دانشجوام😁😁خورد خورد میخرم

اگه کد دعوت هم بزنی هم به شما ۵ میلی گرم طلا میده هم من 😊

milli-q6rbe

با سلام

اپلیکیشن طلاین را نصب کنید سپس در قسمت کد دعوت این کد را وارد کنید (OAAXZWW )

و در این اپلیکیشن ثبت نام کنید پس از تکمیل ثبت نامتان ۷ سوت طلا به ارزش ۵۳ هزارتومن از این برنامه هدیه میگیرید.

باسلام 

اپلیکیشن میلی گلد را نصب کنید سپس در قسمت کد معرف  این کد را وارد کنید ( milli-xwkh6 )

و در این اپلیکیشن ثبت نام کنید پس از تکمیل ثبت نامتان ۵ سوت طلا به ارزش ۴۰ هزارتومن از این برنامه هدیه میگیرید .