2777
2789

ممنون میشم اگر اطلاعات دارید جواب بدید . 

گروهی توی ایتا هست در خصوص مشکلات چشمی مثل کلوبوم لرزش میکروفتا ......در صورت تمایل درخواست دوستی بدبد 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

این الان شوخی بود دیگه مگه نه؟

گفتم شاید دوز انتی بیوتیک پایین هست ک خروج عفونت تمام نمیشه 

گروهی توی ایتا هست در خصوص مشکلات چشمی مثل کلوبوم لرزش میکروفتا ......در صورت تمایل درخواست دوستی بدبد 

اگه بیش‌از اندازه و سرخود بخوری ممکنه بدنت در برابر آنتی بیوتیک ها مقاومت پیدا کنه

ولی به اندازه و درصورت نیاز مشکلت رو برطرف می‌کنه

هیچ‌چیزی انقدر مقدس نیست که نشه زیر سوال بردش!!  زندگی که یک‌بار زیرسوال نره ارزش زیستن نداره                                       مَن اَز مَن مُردَمو پیدا شدم باز!!

خب انتی بیوتیک برای درمان عفونته!چرا بیشتر بشه؟

اگر دوز پایین باشه چی ؟

اگه بیش‌از اندازه و سرخود بخوری ممکنه بدنت در برابر آنتی بیوتیک ها مقاومت پیدا کنهولی به اندازه و در ...

سر خود نیست ولی خیلی طولانی شده. حدود سه ماهه . البته من ابسه پیدا کردم 

دوز انتی بیوتیک بر اساس شدت عفونت تعیین نمیشه

ببخشید میشه در این زمینه راهنمایی ام کنید لطفا ؟

ببخشید میشه در این زمینه راهنمایی ام کنید لطفا ؟

عزیزم با توجه به محل عفونت و شدت عفونت و باکتری هایی که مسببش هستن انتی بیوتیک تعیین میشه که مثلا همه ی باکتری های دخیل رو پوشش بده و اون انتی بیوتیک یه نیمه عمری داره مثلا انتی بیوتیکی که 12 ساعت در بدن میمونه رو ما هر 12 ساعت باید بدیم اگه هر 8 ساعت بدیم در واقع دردیو دوا نمیکنه و دفعش رو برای کلیه یا کبد مشکل میکنه

عزیزم با توجه به محل عفونت و شدت عفونت و باکتری هایی که مسببش هستن انتی بیوتیک تعیین میشه که مثلا هم ...

متشکرم خان مهربان. خیلی زحمت کشیدید .ببخشید یه سوال دیگه .... خروج عفونت نشانه ی خوبی هستش ؟ حتی اگز زیاد باشه . مشکل من خروج عفونت از ابسه مقعدی هست ک سه ماهه درگیر هستم