مهربانووووو مدیر استارتر عضویت: 1396/08/23 تعداد پست: 121 عنوان صابون زردچوبه🤔🤔🤔🤔 1651 بازدید | 12 پست کسی تا حالا درست کرده یا استفاده کرده؟؟؟ چرااا مهربانو داریم🙄خردادبانو نداریم🤔😐عاقا من متولد خردادم😄مهر کجو بود😝😝😝 1396/08/30 | 11:15 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مهساشادمان عضویت: 1396/07/15 تعداد پست: 1899 چطوریییه؟فقط شنیدم زردچوبه پوست روروشن می کنه یه بارزدم ولی بدترزردشدم😀
مهربانووووو مدیر استارتر عضویت: 1396/08/23 تعداد پست: 121 صابون_زردچوبه👌🏻سفیدکننده ی قوی👌🏻ضد چروک👌🏻رفع چربی پوست👌🏻رفع آکنه👌🏻رفع لک پوست چرااا مهربانو داریم🙄خردادبانو نداریم🤔😐عاقا من متولد خردادم😄مهر کجو بود😝😝😝
مهربانووووو مدیر استارتر عضویت: 1396/08/23 تعداد پست: 121 عكسشو بزار لطفا ؟ عکس ندارم اما طرز تهیه شو میدونم چرااا مهربانو داریم🙄خردادبانو نداریم🤔😐عاقا من متولد خردادم😄مهر کجو بود😝😝😝
مهربانووووو مدیر استارتر عضویت: 1396/08/23 تعداد پست: 121 من تا حالا انجام ندادم ....کسی تجربه داشته؟؟خوب بوده؟؟؟ چرااا مهربانو داریم🙄خردادبانو نداریم🤔😐عاقا من متولد خردادم😄مهر کجو بود😝😝😝
مهربانووووو مدیر استارتر عضویت: 1396/08/23 تعداد پست: 121 ترکیبات🍃زردچوبه۲۵گرم+پودرچوب صندل۲۰گرم+عسل۲۰گرم +دوقطره آب لیموی تازه🔴طرزتهیه:همه ی موادفوق راباهم مخلوط کرده،سه دقیقه حرارت بسیار ملایم داده،سپس سردکرده،وخمیرکرده،شکل داده،وتا نیم ساعت به حال خود رهاکنید, سپس استفاده نمایید. چرااا مهربانو داریم🙄خردادبانو نداریم🤔😐عاقا من متولد خردادم😄مهر کجو بود😝😝😝
sooha عضویت: 1396/07/14 تعداد پست: 3507 منم شنیدم خیلی پوست و سفید میکنه ولی خودم استفاده نکردم میگویند شیشه ها احساس ندارند،اما وقتی روی بخار شیشه نوشتم دوستت دارم ،آرام آرام گریست! یه بار دیگه نوشتم دوستت ندارم ،بازم گریست! 😐 یه بار دیگه نوشتم سلام،خوبی شیشه؟بازم گریست! فکر کنم افسردگی داره بیچاره😂😂😂
چشم۳وم عضویت: 1396/11/09 تعداد پست: 1205 من خریدم هندیشو 12 تومن راضی هستی میگن تو بهشت یه ظرف بزرررگ سیب زمینی سرخ کرده هست ،هر بار که برمیداری...یه فرشته دستت رو نوازش میکنه و میگه: عزیزم با خیال راحت بخور! زیاد درست کردیم برای خورشت هم نیست
golsa75 عضویت: 1396/03/24 تعداد پست: 2610 ترکیبات🍃زردچوبه۲۵گرم+پودرچوب صندل۲۰گرم+عسل۲۰گرم +دوقطره آب لیموی تازه 🔴طرزتهیه: همه ی موادفوق ... صندل چيه؟ بند دل منی.. بی شک تو جان منی..میخواهم کاری کنم تا تمام طفل های این سرزمین سراغ شادی را از تو بگیرند❤