2777
2789
عنوان

مغزم میگه هیچوقت بچه دار نشو

196 بازدید | 18 پست

دلم میگه لذت زندگی به همیناس

ولی خب دلم غلط می‌کنه 

بچه از پرورشگاه میارم

بعضی وقتا حس میکنم خیلی بدشانسم.دوست دارم خلافش بهم ثابت بشه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درسته اونم خوبه ولی لگدای بچه توشکم،شیر خوردنش و بازی با لبات،گاز گرفتن موقع شیر دادن،اینا یه چیز دی ...

اینا همش نمیارزه به این که یکی رو بدبخت کنیم

دُرسته بارداری و زایمان سختی های خودشو داره 

اما مسئولیت در طول مسیر هم خیلی مهمه و سختی داره اگه

نمی خواهی اذیت شی از پرورشگاه هم نیار

اما اگه برای این که میخواهی دل بچه ای رو شاد کنی فکر خوبیه

ب نام آن که آفریـــد مرا   و برای عشق زیـــبایــم ترا     خدای مهربانم  دوستــــــت دارم برای همه نعمت هایی ک برایم  لطف نمودی خدای مهربانم سپاس گذارم  برای   آفرینش   فرشته ای دوست داشتـــنی    چـــون     مـــــادر                   و آرامشی کــــه در آغوشش قرار    داد ــــی       امضای دوست تعلیق شده    melikaj20051982                          هرزگی روشن فکری نیست،بی حجابی هرزگی نیست، بهشت نیز اجباری نیست، مرد حیوانی بی اختیار نیست، و زن بودن علل گناه کسی نیست. حرف های دل یک دختر چادری
چرا بدبخت؟مگه اونیکه از پرورشگاه میاری داری بدبختش میکنی؟یا چون بچه خودت نیست مهم نیست!!!

اونی که از پرورشگاه میارم دیگه به دنیا اومده 

کاری نمیشه کرد

پس اینکه از بدبختی نجاتش بدم و زندگیشو بهتر کنم کار خوبیه

ولی اینکه میبینم این دنیا و آدماش و مخصوصا کشور خودم اوضاعش چطوریه چرا یکی دیگه رو به دنیا بیارم؟