2777
2789
عنوان

چرا تو این سایت کسی جواب سوالای تخصصیو نمیده

| مشاهده متن کامل بحث + 254 بازدید | 43 پست
بلهالبته بهتره که پیش متخصص طب سنتی بری ولی من و همسرم از این دکتر هم جواب گرفتیم واقعا خوبه

طب سنتی کاری نمیتونه بکنه قبلا به خاطر مشکلام زیاد رفتم. دیگه اعتماد ندارم

کشورم؛ تمامِ سال‌هایِ جوانیِ مرا دزدیده بود. و دیگر هیچ کشوری نمی‌توانست آن را به من پَس بدهد... 

منم دنبال دکترم کسی جوابمو نمیده. تو این سایت کاربرا به مسائل خاله زنکی فقط علاقه دارن🙄

"ارغوان میبینی؟ به تماشاگهِ ویرانیِ ما آمده‌اند..." "ملتی هستیم که هنوز خشنونت رو مردونگی، حماقت رو نجابت، شادی رو هرزگی، دزدی رو زندگی میدونیم؛ راه درازتری تا انسانیت داریم. و راه دراز تری تا آرامش و عشق." "مدرسه که میرفتیم، هربار که دفتر مشقمون رو جا می ذاشتیم معلممون میگفت: مواظب باش خودتو جا نذاری! ما می خندیدیم و فکر می کردیم نمیتونیم خودمونو جا بذاریم! بزرگ که شدیم بارها و بارها خودمونو جا گذاشتیم؛ توی یه کافه، توی یه خیابون، توی یه شعر..." " اگه سوال در زمینه کنکور تجربی داشتید بپرسید 📚🤍"

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

دکتر بدری رو شنیدم خوبه ولی خودم پیشش نرفتم

"ارغوان میبینی؟ به تماشاگهِ ویرانیِ ما آمده‌اند..." "ملتی هستیم که هنوز خشنونت رو مردونگی، حماقت رو نجابت، شادی رو هرزگی، دزدی رو زندگی میدونیم؛ راه درازتری تا انسانیت داریم. و راه دراز تری تا آرامش و عشق." "مدرسه که میرفتیم، هربار که دفتر مشقمون رو جا می ذاشتیم معلممون میگفت: مواظب باش خودتو جا نذاری! ما می خندیدیم و فکر می کردیم نمیتونیم خودمونو جا بذاریم! بزرگ که شدیم بارها و بارها خودمونو جا گذاشتیم؛ توی یه کافه، توی یه خیابون، توی یه شعر..." " اگه سوال در زمینه کنکور تجربی داشتید بپرسید 📚🤍"

درسته ممنونم. نوبت دهیش به چه صورته دیر به دیر نوبت میده؟

بزن سرچ کن 

نمیدونم والا 

من دوستم برام گرفته بود 

این سومین کاربری من هستش  دوبار رو توسط آدمای مریض و به خاطر اینکه مطالب در خصوص زندگی و دغدغه هاش گذاشتم گزارش زدن و تعلیق شدم من از سال ۱۴۰۰ عضو نی نی سایتم
منم دنبال دکترم کسی جوابمو نمیده. تو این سایت کاربرا به مسائل خاله زنکی فقط علاقه دارن🙄

قبلنا سایت بهتر بود. من اکانتم تعلیق شد بعد چندسال اومدم واقعا دیگه مثل قبل نیست 

کشورم؛ تمامِ سال‌هایِ جوانیِ مرا دزدیده بود. و دیگر هیچ کشوری نمی‌توانست آن را به من پَس بدهد... 

طب سنتی کاری نمیتونه بکنه قبلا به خاطر مشکلام زیاد رفتم. دیگه اعتماد ندارم

پس برو پیش همین

شوهر من وحشتناک داشت می‌ریخت موهاش

خودمم چند بار رفتم 

در غدیر گفتند زنها هم بیایند بیعت کنند. این یعنی خیلی قبل تر از آن که فمینیست ها بخواهند منت #حق_رأی و مشارکت سیاسی را بر سر ما بگذارند، به ما گفتند یک پای حیات سیاسی اسلام زن ها هستند. پیام غدیر تنظیم کردن زندگی با ولایت است. پیام غدیر هماهنگ کردن زندگی با نیازهای حکومت و جامعه است. باید پرسید زن های کوفه و شام کجا کم گذاشتند که ولی خدا به مسلخ  رفت؟
پس برو پیش همینشوهر من وحشتناک داشت می‌ریخت موهاشخودمم چند بار رفتم

منم دارم کچل میشم. نوبت دهیشون به چه صورته دیر به دیر نوبت میدن؟

منم دارم کچل میشم. نوبت دهیشون به چه صورته دیر به دیر نوبت میدن؟

آره یه کم سخته نوبت دهی اش

زنگ بزن

در غدیر گفتند زنها هم بیایند بیعت کنند. این یعنی خیلی قبل تر از آن که فمینیست ها بخواهند منت #حق_رأی و مشارکت سیاسی را بر سر ما بگذارند، به ما گفتند یک پای حیات سیاسی اسلام زن ها هستند. پیام غدیر تنظیم کردن زندگی با ولایت است. پیام غدیر هماهنگ کردن زندگی با نیازهای حکومت و جامعه است. باید پرسید زن های کوفه و شام کجا کم گذاشتند که ولی خدا به مسلخ  رفت؟
آره یه کم سخته نوبت دهی اشزنگ بزن

الان میخوام زنگ بزنم. سرچ کردم همینیه که مطبش تو صادقیس؟

الان میخوام زنگ بزنم. سرچ کردم همینیه که مطبش تو صادقیس؟

بله

قبلنا سایت بهتر بود. من اکانتم تعلیق شد بعد چندسال اومدم واقعا دیگه مثل قبل نیست

چون نصف سایت با مردای مریض و بچه های ۱۳ ۱۴ ساله پرشده

چون نصف سایت با مردای مریض و بچه های ۱۳ ۱۴ ساله پرشده

درست میگین چی بگم