2777
2789
عنوان

مادر همسرم خیلی ناراحتم کرده

253 بازدید | 18 پست

دخترا همسرم از ظروف ملامین مادرش که بلااستفاده اس تو انباری خاک میخوره خوشش میومد رفت یه عالمه اس از انبار آورد گفت ماجان(به مادرش ماجان میگن) این یه دست بشقاب رو بده ب ما 

گف نه نمیخواد میخوای چیکار گف خوشم  یادگار نگه دارم میاد نداد و بعدش گفت  از اینا یادگاری نمیشه 

بعد گفت به دختر کوچیکش که هنوز مجرده و البته هم همسرم تک پسره هم خواهرش تک دختر 

گف یه دختر دارم ۱۰تا سینی مسی که از مادرم رسیده گذاشتم برا جهاز نيلو  یادگاری اونه 

همسرم خیلی ناراحت شد گف خب ب منم یه بشقاب ملامین نمیدی

خواهرش گف اخه من دخترشم

منم به علت یه رفتار مزخرف خانواده ام زبونم کوتاهه جلوشون ک قابل گفتن نیس ولی خب هرچی بگن ری اکشن نشون نمیدم البته شکر خدا همسرم خیلی حامی منه

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

الان این قضیه چه ربطی به شما داشت؟

بین مادر و پسر بود هر چی بود

در غدیر گفتند زنها هم بیایند بیعت کنند. این یعنی خیلی قبل تر از آن که فمینیست ها بخواهند منت #حق_رأی و مشارکت سیاسی را بر سر ما بگذارند، به ما گفتند یک پای حیات سیاسی اسلام زن ها هستند. پیام غدیر تنظیم کردن زندگی با ولایت است. پیام غدیر هماهنگ کردن زندگی با نیازهای حکومت و جامعه است. باید پرسید زن های کوفه و شام کجا کم گذاشتند که ولی خدا به مسلخ  رفت؟
اوووو به خاطر ملامین ناراحتی؟ول کن بابا اون ارزش طلا براش داره

متوجه نمیشی واقعا؟ بحث ملامین نیست بحث دل شکستنه اینجوری پسرشو جلو دخترش و عروسش سر یه بشقاب ملامین خرد کرده و انقدر فرق میذاره هرکی‌باشه ناراحت میشه 

مامان‌بزرگ من هنوز داره برا خاله کوچیکم چیز جمع میکنه خالم چهل و پنج سالشه یه فنجون بود خوشم اومد گفتم میدی من اینو گفت نه برا خالته 

بعضیا اینجوری هستن دیگه کاریش نمیشه کرد همه چی برا دخترشونه 

اوووو به خاطر ملامین ناراحتی؟ول کن بابا اون ارزش طلا براش داره

من بخاطر همسرم ناراحتم که اومدیم خونه مدام میگفت واقعا برای چی انقدر تبعیض قائل پیشه جهاز تو چیزایی داره ک مادرم تو خوابم ندیده ولی حتی بخاطر پسرش حاضر نیس اون اشغالی بده ب ما

متوجه نمیشی واقعا؟ بحث ملامین نیست بحث دل شکستنه اینجوری پسرشو جلو دخترش و عروسش سر یه بشقاب ملامین ...

دقیقا ما برای ملامین ناراحت نیستیم ما بخاطر بی ارزشی همسرم ناراحتیم وگرنه بخدا من جهانی اوردم که بهترین همه چی رو داره

متوجه نمیشی واقعا؟ بحث ملامین نیست بحث دل شکستنه اینجوری پسرشو جلو دخترش و عروسش سر یه بشقاب ملامین ...

از داستان معلومه مادرشوهرش چجور آدمیه 

از اونا که خودش هیچی استفاده نکرده گذاشته برای جهیزیه دختره

بعد این آدم ارزش ناراحتی داره؟

اصلا نباید بهش رو بزنه 

بحث ارزش نیست تو تصور اون مادر اون ظرفا طلان طلا 

بعدها دختره همه رو میندازه آشغال 

الان این قضیه چه ربطی به شما داشت؟بین مادر و پسر بود هر چی بود

منم همسر اون پسرم و از ناراحتی همسرم ناراحتم والا بهترین جهاز و خونه رو داریم ولی همسرم نمیدونم چ فکری کرده بود اونارو آورده بود بالا بعد اومدنشون خونمون خیلی ناراحت بود شب چشم رو هم نذاشت بااینکه همیشه بهترین چیزارو می‌خره برا مادرش ساپورت مالی میکنه یه ظرف بی ارزش که قیمتش الانم ۲۰۰ تومن نیس رو از پسرش دریغ کرد موندن انبار خاک میخورن 

من بخاطر همسرم ناراحتم که اومدیم خونه مدام میگفت واقعا برای چی انقدر تبعیض قائل پیشه جهاز تو چیزایی ...

من از این آدما دیدم دور و برم 

افکار پوسیده و ...

من میگم فکرتم پیشش نذار 

الان بری پیش مادره میگه چه تبعیضی واسه تو فلان کردم واسه دخترم دو تا بشقاب گذاشتم 

امیدوارم متوجه منظورم بشی