تقریبا یه هفته از موعودم میگذره و مدام فقط حالت تهوع دارم نه معده درد نه سردرد و سرگیجه فقط و فقط حالت تهوع شدید رفتم دکتر آزمایش بتا نوشت انجام ندادم ولی واسم سرم زد که حالت تهوع داشتم ب ۶ بود خوابیدم یکم بهتر شدن ولی هنوز هم حالت تهوع دارم همین الآنم تست انجام دادم منفی بود کسی تا حالا چنین تجربه ای داشته؟!
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
تا حالا سابقه این همه تاخیر رو داشتی؟منم اوایل هم بیبی و هم آزمایش منفی بود، بعد دو ماه فهمیدم باردا ...
نه دکتره تا علائم گفتم گفت احتمال بارداری زیاده ولی دو بار تست که انجام دادم منفی شد یکیش رو دیروز یکی رو امروز بیماری ای چیزی هست که چنین علائمی داشته باشه؟!
باید از نظر هورمونی بررسی بشی تست بتا خون و ادرار در صورت مثبت بودن رو اولین روز پریود احتمالی باید مثبت بشن اگر اینطور نیست لطفا برید پزشک زنان و سونوگرافی رحم تخمدان و ازمایشات هورمونی زنانه انجام بدین و حتما تاکید کنین از نظر کم خونی چک بشین