2777
2789
عنوان

آخ جون تیکرم یه رقمی شد🤗

| مشاهده متن کامل بحث + 484 بازدید | 66 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شبا پهلو به پهلو میشی اذیت نمیشی؟ من که حس میکنم شبیه این سوسکا شدم که وقتی به پشت میفتن زمین دیگه ن ...

من با صد تا فحش با صدای بلند و آخ و اوخ پا میشم پهلو به پهلو شم! 😒 یه وقتایی انقدر سرو صدا میکنم شوهرم بیدار شه که دیگه بعد این دلش بچه نخواد😁😅

I'm just a tired Mom with a part time job,please be kind and rational so i can be as nice as i usually am
😅😅😅😅😅😅 اوووووف اگه بدونی چقدر منتظر این روزا بودم😥

😅😅😅انشاله بسلامتی زایمان کنی میدونم عزیزم  خیلی لذت داره .مخصوصا وقتی ک تکون میخورن وای من بال در میارم اون لحظه ها.  الانم در حال ورزش صبحگاهیه 😅😍

❤️بگذار مهربانی خاصیت توباشد❤️
شما واسه پهلو به پهلو شدن اول میشینید ؟ من که نمیشینم

نه بابا

من اگه بخوام بشینم یه اکیپ باید بیان کمکم کنن😥

همینطوری قل میخورم😆

به ذره گر نظر لطف بو تُراب کند.....به آسمان رَوَد و کار آفتاب کند....
منم دیروز از ظهرتا اخر شب تنگی نفس داشتم فشارمم یکسره چک میکردم وسطاش گریه هم میکردم از نگرانی اخه ی ...

شاید از استرس رفته بالا،نگران نباش.ولی هر وقت حالت بد بود سریع فشارت و بگیر! سیب فشار و متعادل میکنه.واقعا هوا بده. با هوای خوبم نفس کشیدن سخته تو این وضعیت...

I'm just a tired Mom with a part time job,please be kind and rational so i can be as nice as i usually am
من با صد تا فحش با صدای بلند و آخ و اوخ پا میشم پهلو به پهلو شم! 😒 یه وقتایی انقدر سرو صدا میکنم شو ...

منم اینجورم اونجور که حساب کنم شوهرمم حاملس بیچاره با هربار بیدار شدن من بیدار میشه شبا سه چاربار باید بلند شم برم w c یه سرم ناله میکنم خیلی سختمه شبا پریشب موقع پهلو به پهلو شدن ماهیچه زیر شکمم گرفت پروردگار چنان درد میکرد انگار چاقو بهش میزدن کلی جیغو داد کردم 

واسه سلامتی آقا امام زمان و ظهورشون یه صلوات میفرستین؟  
😅😅😅انشاله بسلامتی زایمان کنی میدونم عزیزم  خیلی لذت داره .مخصوصا وقتی ک تکون میخورن وای من ب ...

ممنونم

همچنین شما و بقیه ی دوستان

تکون خوردناشو دوس ندارم😐

چندشم میشه

خصوصا الان که خیلی محکمه😟

به ذره گر نظر لطف بو تُراب کند.....به آسمان رَوَد و کار آفتاب کند....
منم اینجورم اونجور که حساب کنم شوهرمم حاملس بیچاره با هربار بیدار شدن من بیدار میشه شبا سه چاربار با ...

من ماهیچه پام زیاد میگیره انگار منو گذاشتن زیر تریلی واااااااای

و دوباره مادر شدن زیباترین حس جهانم شد