هی فکر میکنم اگ بارداریم پوچ باشه یا سالم نباشه بچم یا قلبش تشکیل نشه چیکار کنم شیطونو لعنت میکنم باز این فکرا میاد سراغم زیر نظر دکترم باردار شدم یک ماه و ۶ روزمه دکتر ماه دیگ برام سونو نوشت برای قلب بچم چیکار کنم اروم شم از فکرا دربیام🥺🥲
چشم حتما انشالله به امید خدا سعی میکنم من همه چیو سپردم ولی این شیطون لعنتی دست بردار نیس
چشمت بی بلا. هر وقت این افکار اومد سراغت یه صلوات بفرست برای سلامتی بچه ات و شیطونم لعنت کن. بعدش خودتو مشغول به کاری کن یا میوه بردار بخور که فکرت از این موضوع پرت بشه.
تو رو خدا دعایی کنید یا حرفی بزنید که منم آروم بشم چند روزه فهمیدم آرتروز زانو گرفتم خودم رو بدجوری ...
خودمم تازه ۲شنبه فهمیدم آرتروز زانو دارم اما اصلا اصلا ناراحت نشدم انگار نه انگار که آرتروز زانو دارم. چون روز یکشنبه باهام تماس گرفتند از آزمایشگاه و گفتند نتیجه نمونه برداری مامانم مثبت شده و سرطان داره. داغونترینم. بیچاره ترینم. حیرانترینم. سرگردان ترینم. الهی خدا سایه بزرگترها رو کم نکنه از سرتون عزیزم. نباز خودت رو خدا بزرگه
دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃
از خودم ناراحتم که اینطور خودم رو باختم و داغون شدم ..همه ش دارم خودم رو سرزنش می کنم که مراقب سلامت ...
خواهش میکنم عزیزم. حق دارین از بین رفتن سلامتی خیلی ناراحت کننده است . اما سرزنش نکنید خودتونو . درست میشه همه چی. غم و غصه ادمو از پا میندازه غصه نخور اصلا
دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃
الهی مادرتون به زودی خوب بشه و به فکر درمان زانو باشید الان درد دارید ؟
ان شالله ♥️.
اره خیلی . مخصوصا وقتی که مثلاً نشسته هستم و میخام بلند شم تا چند دقیقه باید بلنگم. دست هم میزنم درد داره زیاد. از ماشین پیاده میشم حتی مسافت ۱۰ دقیقا ای نشسته باشم بازم میلنگم حدود یک دقیقه. سرپا که می ایستم قفل میکنه یهویی، انگار اصلا غضروف نداره زانوم و استخون ران و زانوم به هم جوش خورده. پاهام عین چوب خشک میشه