2777
2789
عنوان

تمیز ترین و‌مرتب ترین آدمی که دیدین کی بوده و یه مثال بزنید ازش

| مشاهده متن کامل بحث + 721 بازدید | 47 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودم

همیشه همه وسایلم مخصوصا آشپزخونه سر جاشه ماشالله

لباسهامونو حتی با وجود اینکه ۳ ماه نمیتونستم راه برم تا میکردم و سر جاشون میذاشتم

جارو دستمال کشی و ...

وسواسی هم نیستما، در حد معمول به خودمم فشار نمیارم

جاریم و کلا فامیلای پدری همسرم 

جاریم به حدی اشپز خونشون تمیزه که انگار هیچ وقت توش ا‌شپزی نشده،ماشاالله 4 تا هم فرزند دارن 

زنانی که کتاب می‌ خوانند برای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند، زیرا آنها با مطالعه می‌ توانند دنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!!
خودمهمیشه همه وسایلم مخصوصا آشپزخونه سر جاشه ماشاللهلباسهامونو حتی با وجود اینکه ۳ ماه نمیتونستم راه ...

چجوری برنامه ریزی میکنی 

برای سلامتی سومین فرزندم دعا کنید ، نی نی قشنگم دوستت دارم.  

مامانم

یادم نمیاد تاحالا برای عید خونه تکونی کرده باشیم

کلا همچین چیزی نداشتیم هیچوقت

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

جاریم و کلا فامیلای پدری همسرم جاریم به حدی اشپز خونشون تمیزه که انگار هیچ وقت توش ا‌شپزی نشده،ماشاا ...

وای خدا‌چقد خوب 

من یه نیمرو‌بزارم میشه بازار‌شام 

برای سلامتی سومین فرزندم دعا کنید ، نی نی قشنگم دوستت دارم.  

زنداداشم خیلی مرتبه خونش لوازمش کمد لباساش

همه چیش از رو نظم و برنامس جایی دعوت میشه از دو روز قبلش لباسای خودشو بچه هاش مرتب رو تخت خواب چیده شده حتی کفشاشونو میزاره 

واسه هر کاری میگه باید قبلش خبربدین تا برنامه ریزی کنم🫠

:)

چجوری برنامه ریزی میکنی

همه کارارو تو یه روز انجام نمیدم

خوب لباس شستن که معمولا چهار پنج روز یباره که تا صبح خشک میشن و صبح هم تا میکنم

جارو هم معمولا تو پذیرایی و آشپزخونه هفته ای یبار، اتاقا وقتی ببینم گردو خاک گرفته

ولی جارو دستی و دستمال کشیدن کابینتا هم وقتی یه خورده آشغال بریزه یا روغنی بشه، نمیذارم خیلی کثیف بشه

خودمهمیشه همه وسایلم مخصوصا آشپزخونه سر جاشه ماشاللهلباسهامونو حتی با وجود اینکه ۳ ماه نمیتونستم راه ...

من برعکس شمام ولی عاشق مرتب بودن وتمیزی ام اما واقعا نمیتونم خسته میشم ازبس توزندگیم مشکلات داشتم همش افسرده میفتم یه گوشه یا میخوابم چکارکنم مثل شما شم،؟چندسالته؟

یه صلوات برام بفرس خیلی رنج کشیدم شایدصلواتت گره ازمشکلاتم برداشت