2777
2789

از همون بچگی....... همیییییشه تهوع میگرفتم از اسمم، اسمم واقعا مضخرف بود..... 😔

الان رفتم عوض کردم، ولی همه به همون اسم قبلی صدام میزنن😢. اولش خیلی مقاومت میکردم و میگفتم به اسم جدید صدام کنید ولی الان دیگه خسته شدم و کسی هم به اسم جدید صدام نمیزنه 🥲🫠

خیلی دلم گرفته، با خودم میگم شاید این بارسنگین اسم زشت و بی معنیمو باید تا آخر عمر به دوش بکشم و بسوزم و بسازم باهاش ❤️‍🔥

الان دارم اشک میریزم و مینویسم 💔

اگر اسمتون قشنگه و باب میلتون قدرشو بدونید ❤️

اگر هم میخواید اسم بچه انتخاب کنید خیییلی دقت کنید💖

لطفا کسایی هم که اسم عوض کردند رو به اسم جدید صدا بزنید و دلشونو خون نکنید 😔

خیلی دلم گرفته....... با چه ذوق و شوقی عوض کردم.... هعی.... 🥺

آقایون متاهل، لطفا به جای درخواست دوستی به زنای مردم، برید با زن معصوم خودتون که صبح تا شب درگیر بچه داری و خانه داریه دوست شید و محبت کنید، حق داره به گردنتون و در برابرش مسئولید.                                       

اسم قبلی و جدید هم هیچکدوم سپیده نبوده و نیست 

آقایون متاهل، لطفا به جای درخواست دوستی به زنای مردم، برید با زن معصوم خودتون که صبح تا شب درگیر بچه داری و خانه داریه دوست شید و محبت کنید، حق داره به گردنتون و در برابرش مسئولید.                                       

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

از این به بعد هر وقت کسی با اسم قبلیت صدات کرد جوابشو نده. بزار مجبور بشن با اسم جدید صدات کنن. 

بیا رَه توشه برداریم، قدم در راه بی برگشت بگذاریم، ببینیم آسمانِ هرکجا آیا همین رنگ است...

یه نفر از فامیل شوهرم اسمش رو عوض کرد هرکی به اسم قبلیش صداش میزنه اصلا جواب نمیده و محل نمیذاره حتی اگه ۱۰۰ بار صداش کنن تا مجبور میشن اسم جدیدش رو صدا کنن ،توعم همین کارو بکن، اول از همه هم از خانواده و نزدیکانت شروع کن

ممنونم از همتون 

نمیتونم بگم اسما رو ببخشید چون شناخته میشم 

فقط اومدم درد دل کنم 

😔🚶‍♀️

اسم قبلی و جدید هم هیچکدوم سپیده نبوده و نیست

اسی مثلا بگو فوش برای کسیکه به اسم جدید صدام نزنه یا بگو من فقط جواب کسبو میذم که به اسم حدید صدام بزنه

پافشاری کن وحشتناک مثل خواهرم 

عزیزم ی وقت رفتی دکتر یا چ میدونم دانشگاهی کلاسی جایی

ازدواج کردی و ...بچتو فرستادی مدرسه و مشخصات مادر رو خواست همونجاها هم اسم جدید رو بگن عالیه همه دنیا ک چار نفر ادم دورت نیستن

من دوتا اسم دارم یکی تو خونه صدام میزدن یکی ک تو شناسنامم بود یسریا اینو میگفتن ی سریا اونو و کم کم اسم خونگیم حذف شدتعداد معدودی میگفتن حالامن ک ازدواج کردم شاید باورت نشه ی نفر رفته بود ب خانواده شوهرم گفته بود این قبلا اسمش فلان چیز بوده عوض کرده ک مثلا منو تخریب کنه!

من بعد ازدواجم اومدم ی شهر دیگه کلا و حالا کی میدونه اسم خونگی مضخرف من چی بوده؟!هیشکی