2777
2789
عنوان

این چه بیماری هست من دارممممم عجیبه

| مشاهده متن کامل بحث + 236 بازدید | 23 پست
ببخشید ولی بیماری ک ص خلی

🥲🥲

برای ظهور امام زمان(عج)صلوات بفرستید ، اگر فرستادین قلب سبز برام بفرستید تا دلشاد بشم💚تو تاپیک های صلوات تگم کنید حتی باشه یه دونه صلوات می‌فرستم براتون 💚 التماس دعا 💚امیدوارم همتون به حاجتاتون برسید 💚

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

این فانتزی رو بعضیل دارن.‌ البته در حد همون ذهنی دلمون میخواد نه عملی🤣🤣🤣

چون در واقعیت یه بار حتی اگه آروم کتکت بزنه میفهمی که اشتباه میگردی و یه حس ضعف و بی ارزشی میگیری که بده

💫 Que sera, sera 💫🧚‍♀️  خدایا من را خرج کاری کن که مرا به خاطرش آفریدی..🤍🕊️

شاید دیوونه شدی 😂 وقتی زد سیاه و کبودت کرد تو هم دلت شکست از دستش و دیگه هیچوقت مثل قبل دوسش نداشتی ...

نه جدی الان گفتی فکر کردم خوشم اومد 🫣البته عذرخواهی کنه ها 

برای ظهور امام زمان(عج)صلوات بفرستید ، اگر فرستادین قلب سبز برام بفرستید تا دلشاد بشم💚تو تاپیک های صلوات تگم کنید حتی باشه یه دونه صلوات می‌فرستم براتون 💚 التماس دعا 💚امیدوارم همتون به حاجتاتون برسید 💚
شاید کمبود محبت داری دوست داری بزنتت بعد عذاب وجدان بگیردش ناز و نوازشت کنه توام براش گریه کنی😂😂😂 ...

احتمالا فقط اینکه من گریه کنم براش نه 

حس میکنم تازه ازدواج کردی

مجردم