2777
2789

یه جاری دارم نزدیک به ده سال ازم بزرگتره 

من ۲۰ سالمه و تازه عروسم این آدم همه مدله سم اش رو بهم میریزه 

تولدشو تبریک گفتم ولی اون نیومد بگه رفته به همه گفته ازم دلگیره و چون من تبریک نگفتم اونم بهم نیومده بگه همه ی تلاششون میکنه منو از چشم بندازه و موفق هم هست تو این کار 

با همه دشمنای من صمیمی میشه

نامزدمو پر میکنه درباره ی همه چی

تازه پریشب رفته بودیم مهمونی معلوم نیست چی بهش گفتن که دلش پر شده تو راه گریه گرده الکی برگشته گفته منو مسخره میکردن این نارحت شده  گفته منو اینو جایی نبرن لطفا بقیه هم باور کردن

درحالی که واقعا آدم باشخصیت ای هستم و کوچک ترین چیزی برای مسخره شدن ندارم 

چون خیلی سیاست داره همه باورش میکنن فکر میکنن کرم از منه درحالی به جان مادرم من کوچیکترین کاری با این ندارن و ابن تنش میخا

فقط میخوام دست از سرم بردارههه

خانومای با سیاست چیکار کنم با این؟؟؟؟

کم کم جاتو تو خانوادش باز کن اونو از چشمشون بنداز کاری کن حرف تورو باور کنن چنبار دستشو رو کن

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نامزد عقدیم میخواستم برم دانشگاه آزاد برگشته کلی چرت و پرت گفته از دانشگاه حالا نامزدم میگه نه

خب غیر طبیعیه دیگه اخه جاری خر کیه که شوعر ادم گوش به حرفش باشه بقیه مسائلو واگذار شوهرت رو دریاب اول

خدایا بخاطر داده و نداده ات شکر داده ات نعمت و نداده ات حکمت است درخواست ممنوع🚫متاهل/متعهد💍

نامزد عقدیم میخواستم برم دانشگاه آزاد برگشته کلی چرت و پرت گفته از دانشگاه حالا نامزدم میگه نه

رک و راست تو چشماش نگاه کن بهش بگو حواست ب زندگی خودت باشه 

روزی لباسی خواهی خرید که مرگ در ان اتفاق میفتد بی آنکه بدانی......از بس که جوان مرد کسی پیر نشد 😔😔

به نامزدت بگو درگیر حرفای خاله زنکا نشه 

چون اگه بشه فقط یه روسری کم داره

باهاش رفت و آمد نداشته باش. اصلا توجه نکن چی میگه و چیکار میکنه، شما کار خودتو بکن در عین حال مثل همیشه احترامشو داشته باش. پشت سرش پیش نامزدت حرف نزن چون نامزدت بدتر گارد میگیره

نه دانشگاه نرفته دیپلمه اس

بگو عزیزم چطوری دانشگاه نرفتی و از محیطش باخبری همه جا آدم خوب و بد داره محیط بیرون خیلی امنه؟بستگی به آدمش داره چطور رفتار کنه و بره بیاد همین رو دانشگاهم صدق میکنه همینو بگو لال شه

"همیشه عشق باشد...همیشه برکت"پرواز650🧡