2777
2789
عنوان

اسکرین شات های چت های اعترافم از اینکه ازش خوشم میاد و گفت نه 💔

| مشاهده متن کامل بحث + 4754 بازدید | 162 پست
گل دختر من تاپیکای قبلیت رو که کامل توضیح دادی رو هم خوندمبه خودت زمان بده چند وقتخیلی سختی کشیدی تو ...

شوهرم برام از دل تموم شده 

اما دلم میسوزه ب خودش حس میکنم 

یازده سالش کردم ولش کردم 

انقد این بشر گریه می‌کنه اصرار می‌کنه 

ب استاد و دوستام زنگ و پیام میزنه ک حد ندارع 

فقط دلم میسوزه 

بهش گفتم حق طلاق بده شاید برگردم ک اگر ی ذره اذیت کنی بتونم زود تموم کنم ی فرصت دیگ میدم 

وای 🥺💔چی بگم کاش تاپیک قبل بخونی طولانیه حس ششمت بگی چون من دوماه دیگ جداییم حتمی شوهرم ب پام افتا ...

شوهرت مرد بدی نیس فقط خلع عاطفی داشتی اتفاقا  بعد ها دلت برا شوهرت  تنگ میشه انتخاب با توعه من تو سرنوشت دخیل نیستم بستگی به ارادت داره

درخواست دوستی بهم ندید چون نمیتونم قبول کنم ،تو تاپیکای حس ششم تگم نکنید چون به سوالی جواب نمیدم، اینهمه جواب دادم به حد کافی ،اینهمه وقت گذاشتم به حد کافی دیگ کافیه بقول دکتر انوشه خیلی خوب این مرحلهاز عاقل شدن رو توصیف میکنه🧠👌🏻'مدت هاست که از آدم‌های سمی فاصله گرفتم!سمی از نظر من یعنی؛دروغگو، نمک نشناس، بی‌معرفت،دورو، پرحاشیه و ‌...' نمیدونم شاید عاقل شدم یه نصیحت هم کنم به کسی زیاد محبت نکنید وقت  نذارید  تهش میشید مثل من مهربون با قلب شکسته دل خوش بودم میام این سایت دوست خوب پیدا میکنم ،اما باور کنید  آدم دورو  مجازی و واقعی نداره اما درسته شاید دو سه تا دوست خوب هنوز دارم اینجا که دوسشون دارم راستی  آدم مهربون خیلی کم پیدا میشه هوا همو داشته باشیم خدا به دلهامون  نگا میکنه تو نیکی کن در دجله انداز دلتون  نگیره از کسی ما خدا رو داریم ، هر پنجشنبه و جمعه توسل میخونم بهم بگید شمارم دعا کنم الهی همه عاشقا به هم برسن  منم دعا کنید برسم به  پیمان 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گل دختر من تاپیکای قبلیت رو که کامل توضیح دادی رو هم خوندمبه خودت زمان بده چند وقتخیلی سختی کشیدی تو ...

اره فاصله ک زیاده 

اما چطوری بقیه ملت میتونن چون شانس دارن

یکی تو کلاس ما هست جدا شده ی پسر کرمونی گرفت دکتر روانشناسی 

دختره با یک بچه پسره نامزد طلاق داده 

دوتا دختر عمه های دوستم از شمال 

همسایه خودم از اردبیل

واسه همه  میشه واسه من نه 

سنگ بشه این دل ک‌اینخوری کجا خوشش اومده 

شوهرم برام از دل تموم شده اما دلم میسوزه ب خودش حس میکنم یازده سالش کردم ولش کردم انقد این بشر گریه ...

از مشاور کمک بگیر برای انتخاب درست وعاقلانه درباره طلاق یا ادامه زندگیت

دل به پای بادبادک های کم طاقت مبند زندگی را هر چه آسانتر بگیری بهتر است
عزیزی🥺💔 تا دلت بخواد عمر خودم رفته تاپیک قبل وقت کردی بخون طولانیه ببخش اما نیاز دارم ب همفکری

عزیزم خوندم خیلی سختی کشیدی من تجربه زیادی ندارم که کمکت کنم ولی از اذیت کردن خودت دست بردار اتفاقای که افتادن تو زندگیت همشون لازم بودن که تو بتونی به اینجا برسی همش از منفی به داستان نگاه نکن تو الان مستقلی برای خودت میتونی همه کار انجام بدی تویی که تا کوچه نمیزاشتن بری خودتو خیلی سرزنش میکنی اینو قشنگ میبینم استرس و حسرت زیادی داری میدی به خودت روحت اذیته دیگه فکرای منفی نکن ❤

خوندم بنظرم اون همدانیه زن داره کلا بیخیالش شو اینکه چندروز غیبش میزنه بعد یهو پیام میده دورشو خط بک ...

نه من روزای اول شک کردم 

عکس شناسنامه داد 

تاریخ طلاق و ازدواج بود 

کلا زود اعتماد می‌کنه همه چی میده چند سال پیش تاریخ تولدا گفتیم دیدیم ی روزه فقط سال متفاوت باور نکردم همش میگفتم از طرق شوهرمی عمدا این تاریخ گفتی فورا عکس کارت ملی شناسنامه داد 

قبلا اون سالها مای ایرانسل اون  تو گوشیم بود بخاطر تماس ها 🙁  میگف بدون من هرجایی نیستم دیدم از شوهرت خسته ای میخای جبران کنی اومدم نصیحت کنم و...

عکس زنشم فرستاد و بسی ناراحت بود 

اوهمم شاید سنم بالاسعقل صفرشاید هم کمبود محبت زیاد نمی‌دونم تاپیک قبل بخونین بگین بهم 🥺💔

نگاه عزیزم منم هم سن و سال خودتم....تاپیک قبلت هم خوندم....و فهمیدم تو سن کم یه بار ازدواج کردی....دقیق عین من....منم وقتی ۱۷ سالم بود ازدواج کردم و جدا شدم ۲۱ سالگی....اما ماهایی که جدا شدیم باید یه دستاوردی یه تجربه ای یه پختگی از اون زندگی داشته باشیم نباید داشته باشیم؟؟

ماها دیگه دخترای ۱۷ ۱۸ ساله نیستیم ندیده نشناخته با کلی تفاوت از یکی خوشمون بیاد و دلباخته اش بشیم.

من یادمه وقتی همسر سابقم رو دیدم همون تو نگاه اول ازش خوشم اومد اونم همین طور بعد که رفتیم زیر یه سقف دیدم واااای من کجا و اون کجا،،دیدگاهمون عقایدمون اصلاً به هم نمی خورد.

بهش می گفتم من از سر احساس تصمیم گرفتم اما تو چی؟؟

تو که باید منطقی تر تصمیم می گرفتی تو چرا منو انتخاب کردی؟؟

جوابش فقط یه سکوت بود همین!!!!

سکوت می کرد چون جوابی نداشت،،یا گاهی اوقات می گفت نمی دونم چرا هی نپرس فقط می دونم تصورم از زندگی مشترک با تو این نبود که هر روز جنگ و دعوا باشه،،اونم مثل من از سر احساس تصمیم گرفته بود.

ببین تو الان احساسی به این قضیه نگاه می کنی اما اون طرف راست گفته تفاوت هست دو تا شهر دور از هم و مهم تر از همه دو تا قومیت مختلف با کلی تفاوت فرهنگی.

ببین اگه یه کسی که مجرده احساسی یه انتخابی کنه و از یکی خوشش بیاد که باهاش هم خوانی نداره من میگم تجربه زندگی مشترک نداره نمی دونه تفاوت داشتن با طرف مقابل چه قدر سخته.

اما من و امثال من نباید دیگه احساسمون غالب باشه ماها یه بار تجربه کردیم آزمایش و خطا کردیم تا جایی که می تونیم باید منطقمون غالب باشه تا احساسمون.

منطقت رو به کار بنداز همون جور که اون انداخته توام مثل اون باش.

خداروشکر کن اون این جوری جواب داده باور کن اگه احساسی به این قضیه و حست جواب می داد تهش یه رابطه ی نافرجام بود که بیش تر اذیت می شدی.

❤️❤️ 

اره فاصله ک زیاده اما چطوری بقیه ملت میتونن چون شانس دارنیکی تو کلاس ما هست جدا شده ی پسر کرمونی گرف ...

شما هنوز تکلیف خودت رو توی زندگی اولت مشخص نکردی 

زوده برای فکر به ازدواج مجدد

از نظر روحی واقعا نیاز به آرامش داری

کلی جنگ اعصاب داشتی 

درباره ازدواج باراه دور و شرایطی که گفتی ،به نظرم درباره تو لطف خداست نه بدشانسی

هیچ  آدمی رو از پشت تلفن و با چت نمیشه شناخت و دل بست بهش برای ازدواج 

دل به پای بادبادک های کم طاقت مبند زندگی را هر چه آسانتر بگیری بهتر است
شما هنوز تکلیف خودت رو توی زندگی اولت مشخص نکردی زوده برای فکر به ازدواج مجدداز نظر روحی واقعا نیاز ...

من نگفتم ازدواج 

گفتم اگر اوکی هستی هل بدیم برای آشنایی

چت های دیگ رو نذاشتم طولانی  بود و میشد 

گفتم بیا ببینیم شاید اونی نباشم ک میخای یا میخام

خودش قبلا چند بار گفت بعد طلاق میام می‌بینمت 

شاید گرفتمت تو شوخیا همش میگفت

همش میگفت چون صبوری و با عرضه می‌پرستمت 

حتی ادامه چت آخر ک گفت نمیشه 

همینا رو نوشته بود ک از مردای دورم مردتری🙁

شوهرم ک تکلیف مشخصه طلاقه 

شرایط سخت. گذاشتم همش میگ فرصت بده بخاطر همین شرایط پیچیده گذاشتم اگر قبول کرد میرم اما بهم ی ذره بدی کنه برمی‌گردم شرایطم حق طلاق سکونت اشتغال و تحصیلی و کار

قرضا ماه بیست و خورده با داداش نصف کنه خرج خونه باباش با داداش نصف کنه

تو شورا و دادگا با چند تا شاهد امضا کنن.ک میگ همه قبول الا حق طلاق 

میگم اگر ایمان داری تغییر کردی بده .اما خب میگ ن شاید ب هر دلیل عصبی بشم چیزی بگم تو فورا حق طلاق داری تموم بشه

میگ پنج ماهه بشرط مهیا کردن زندگی برای تو حق طلاق دادم شب و روز بیدارم ک زودتر از تاریخ اوکی کنم .

اون وقت یک عمر باید بترسم 

چون امضا کرد اگر تا تاریخ فلان دی اگر مهیا نکردم شروط خانم را حق طلاق ب خانم باشد 

منم امضا کردم اگر مهیا کرد برمی‌گردم.اگر نکرد همه چی می‌بخشم و طلاق در همون روز باید بدهد

دیگه پیام نده عزیزم❤️لیاقتت بیشتر از اینهاست که اذیت بشی

ممنونم گل 

کم کم محو میشم طبیعی تر باشه

فک نکنه ب اون پیشنهاد دادم قبول نکرده قطع رابطه کردم برم سراغ کیس بعدی 

عادی از کناره ها محو میشم🙂💔

نگاه عزیزم منم هم سن و سال خودتم....تاپیک قبلت هم خوندم....و فهمیدم تو سن کم یه بار ازدواج کردی....د ...

اره می‌دونم باید تجربه باشه 

اما عاشق نشدم 

من اولین رابطم بود چندساا پیش و الان با همین شخص

گفتم بیا هل بدیم سمت آشنایی ک گفت نمیشه من حتی نمی‌دونم هفته ای دوبار ببینمت بشناسمت ۱۵۰۰ کیلومتر 

اما خب واقعا خوشم اومد میخاستم اگر چیزی هست چتی هست هدف دار باشه .

رایش تنها معتمد من بود این روزا  اشتباه کردم گفتم و کم کم محو میشم از پیشش