2777
2789
عنوان

تشكيل قلب هفته چندم ؟

5337 بازدید | 14 پست

بچه ها من وقتى رفتم اولين سونو سن بارداريم ٦ هفته و ١ روز بود آخرين پريود اون ماهم يادم نيس بعد جنينم قلب داشت و ضربانشم شنيدم ولى از هركى ميپرسم يا اينجا ميبينم هفته ٧/٨ تشكيل شده يا حتى بعد از اون؛

الان سوالم اينه ممكنه سن جنين رو سونو اشتباه بگه ينى بزرگ تر بوده باشه يا جنين تو هفته ٦ ام پيش مياد قلب و ضربان داشته باشه ؟!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از 6 تا 10 هفته 

من خانه ام را پر از رنگ میکنم...پر از عطر زندگی...نان گرم میکنم ...گل میخرم و شعر مینویسم...و باور دارم کلام فروغ را که زندگی یعنی همین بهانه های کوچک خوشبختی .... .

در هفته 6 بارداری، قلب جنین شما که مرحله تقسیم به حفره‌های چپ و راست را آغاز کرده است، حدود 100 تا 130 بار در دقیقه (تقریبا دو برابر تعداد ضربان قلب شما در دقیقه) می‌زند، و جریان خون در بدن او آغازشده است

عزیز 8 هفته رو از پریودی حساب میکنن در واقع سن واقعی جنین 6 هفتس و اون موقع ها قلب کما بیش تشکیل شده ...

خب واسه منم احتمالا از همون حساب كرده چون ماه قبلش ك باردار نبودم دقيقا تو روز شروع حاملگيم تاريخ پريودم بوده

عزیز 8 هفته رو از پریودی حساب میکنن در واقع سن واقعی جنین 6 هفتس و اون موقع ها قلب کما بیش تشکیل شده ...

بستگي داره به تاريخ لقاح چون. غربالگري اول گفت بارداري من سنش ١٠ روز بايد بيشتر باشه غربالگري دوم گفت حد اقل يك هفته سن بارداريم بايد بيشتر باشه خنده داره يعني منابت سري تخمك گذاريم زودتر از موعد بوده … گيجم كردن

.....If the need the moon , I'll bring it down myself