2777
2789

بعدش اگر سینتونو بدوشین بازم توش شیر هست یا دیگه کم میشه میره واسه دو ساعت دیگه ؟

من بدنم عفونت کرد انتی بیوتیک خوردم شیر خودمو ندادم الان میخوام شیر خودمو بدم بعد سینمو خورد و خوابید بعدش ک سینمو دوشیدم فطره قطره شیر داشتم خیلی کم همش حس میکنم شیرم کمه ولی نمیفهمم ک واقعا کمه یا ن 

شوهرم میگه خوب وقتی شیر دادی بعدش دیگه نداره دیگه میره تا دو ساعت بعد تولید بشه اره ؟

وای من خیلییییی شیرم کم بود ، هر وقت میدوشیدم نصف استکان میشد دخترم سیر نمیشد مجبور شدم شیر خشک بدم همزمان 

ولی دیگه کلا ۴ماهگی ته ۲سال و نیم شیر خشک خورد

چون تو رو دارم ، همه دارم🤩دگرم هیچ نباید🤷‍♀️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای من خیلییییی شیرم کم بود ، هر وقت میدوشیدم نصف استکان میشد دخترم سیر نمیشد مجبور شدم شیر خشک بدم ...

از کجا فهمیدی شیرتون کمه ؟ دخترتون خوب میخوابید بعد شیرتون 

من بعد شیر خوب میخوابه

از کجا فهمیدی شیرتون کمه ؟ دخترتون خوب میخوابید بعد شیرتون من بعد شیر خوب میخوابه

نه راستش گریه میکرد ، ولی کلا رو کنجکاوی یکبار اومدم امتحان کنم چقدر شیر دارم دیدم نصف استکان شد. 

چند بار تکرار کردم تو روزای مختلف دیدم اره واقعا کمه

چون تو رو دارم ، همه دارم🤩دگرم هیچ نباید🤷‍♀️

برا من  تا ۴ ماه  اول   حنری یک ساعت هم  میک میزد   باز  میپاچید همش دستمال میزاشتم  لباسم خیس  نشه   ولی بعد ۴ ماهگی   دیگه  نه   انقدررررررر زیاد  میخوزد    فشارم میوفتاد  شیرم ندلشتم

نه راستش گریه میکرد ، ولی کلا رو کنجکاوی یکبار اومدم امتحان کنم چقدر شیر دارم دیدم نصف استکان شد. چن ...

من با شیر دوش شده بود تا ۶۰ سی سی دوتا سینم ولی میگن خود نی نی بمکه بیشتر میشه

برا من تا ۴ ماه اول حنری یک ساعت هم میک میزد باز میپاچید همش دستمال میزاشتم لباسم خیس نشه ...

اهان مرسی عزیزم اره خودمم اوایل قبل دارو اینجوری بودم ولی بعد انتی بیوتیک دیگه کم شد