2777
2789

تو روخدا هرکی این ازمایشو داده بیاد من دارم میمیرم امروز رفتم پیش دکتر مقدادی igf پسرم ۲۷ هست گفتی پایینه باید ۳۰۰ باشه قدش بین ۱۶۰ تا۱.۷۰ بیشتر نمیشه باید آرژنین بهش بدی کسی اطلاعاتی داره تو این زمینه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مگه بده 160 تا 170که خوبه بشه قدش

یه پسر دارم شاه نداره😍صورتی داره ماه نداره🤗از خوشگلی تا نداره😌شاه میاد با لشکرش👼پرنسس ها دوروبرش👸👰👸واسه دخمل کوچیکترش👰یا بدم🤔آیا ندم💃
قدش چنده گلم

الان که ۲۰ ماهشه ولی ۱۲ ماهگی ۷۹ و نیم بود.همیشه توی بهداشت دو سانت کم داشت. ولی بازم چشمی هم که مقایسش میکنم با همسناش کوتاه تره.آزمایشای رویتینش از قبیل کلسیم و ویتامین دی و آهن سالم بوده.میترسم کوتاه بمونه 

زندگی رو زیاد جدی نگیر ، چون تهش زنده ازش بیرون نمیای💚💚 وقتی می خندی مثل رویایی.کاش خودت می دیدی که چقدر زیبایی.....پسرم💚💚
الان که ۲۰ ماهشه ولی ۱۲ ماهگی ۷۹ و نیم بود.همیشه توی بهداشت دو سانت کم داشت. ولی بازم چشمی هم که مقا ...

خوبه که دخی من 1سالو سه ماهشه 79هست سعی کن بچه هارو باهم مقایسه نکنی بهتره 

یه مامان 22ساله بادوتا دختر نازززز یه شوهر مهربوووون خدایاشکرتتتتت
خوبه که دخی من 1سالو سه ماهشه 79هست سعی کن بچه هارو باهم مقایسه نکنی بهتره 

خود بهداشت همیشه گفته کمه. دخترا اعداد استاندارداشون نسبت به پسرا کمتره. فکر کنم مال دختر شمام خوب باشه

زندگی رو زیاد جدی نگیر ، چون تهش زنده ازش بیرون نمیای💚💚 وقتی می خندی مثل رویایی.کاش خودت می دیدی که چقدر زیبایی.....پسرم💚💚
خود بهداشت همیشه گفته کمه. دخترا اعداد استاندارداشون نسبت به پسرا کمتره. فکر کنم مال دختر شمام خوب ب ...

آره دخترو پسر فرق میکنه ایشالا پسمر تونسالم باشه همیشه گلم

یه مامان 22ساله بادوتا دختر نازززز یه شوهر مهربوووون خدایاشکرتتتتت
آره دخترو پسر فرق میکنه ایشالا پسمر تونسالم باشه همیشه گلم

خدا دخترای خوشگل شمام حفظ کنه.مهم سلامتیه عمومی و شادی روان بچه هاس😙😙😙😘