2777
2789
عنوان

چجوری ازش پول بگیرمم

292 بازدید | 30 پست

دوس پسرمه ولی از روز اول گفت که هر نیازی داشتی مالی من هستم و حتما بگو بهم وضعیت مالیشم عالیه 

یکی دوبار همو دیدیم برام چیزی نخریده ولی پول گذاشته تو پاکت گفته من وقت نکردم خودت برو بگیر هرچی دوس داری 

رابطه هم در حد برطرف شدن نیازمون داریم و بیشتر تایمم پیش همیم 

همش میگه بگو چی میخوای یا هرموقع میخوای پول بگو حتی بحث کرد باهام سر این قضیه که چرا نمیگی ولی من واقعااا نمیدونم چجوری بگم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

رابطه دارید؟؟؟خب اگه رابطه دارید مطمئن باش ب تو به چشم یه چیز دیگه نگاه میکنه نه زن اینده

حرف قشنگی نیست رابطه دو طرفست.. شاید اسی اصلا اونو شوهر خودش نبینه

کوروش بزرگ♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️هر سوالی درباره تومور مغزی و مهندسی عمران داشته باشید جواب میدم♥️ از سال ۹۶ اینجام و از تجربیاتم بگم همیشه ادمای بددهنی که دیدم تحت وضع مالی بد یا خانواده بدی بودن جواب توهین این افرادو ندید جاش دعا کنید که از این منجلاب بیرون بیان ♥️

در حد برطرف شدن نیازتون رابطه داری یعنی چی؟؟

واسه همینه میگ پول بگیر

مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.   پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙

حرف قشنگی نیست رابطه دو طرفست.. شاید اسی اصلا اونو شوهر خودش نبینه

خو دخترا گناه دارن وابسته میشن پسرا خیلی زرنگن و تو این موردا خیلی خیلی حساسن و اگه بفهمن دختری بهشون پا میده قید اون دختر و برا ازدواج کلا میزنن 

خو دخترا گناه دارن وابسته میشن پسرا خیلی زرنگن و تو این موردا خیلی خیلی حساسن و اگه بفهمن دختری بهشو ...

اتفاقا اون وابستس نه من و اصلا به ازدواج باهاش فکر نمیکنم در صورتی که هزار بار گفته بیام با خانوادت صحبت کنم و فلان