2777
2789
عنوان

حق دارم بنظرتون

85 بازدید | 7 پست

دیشب از سرکار اومده نه خبر داده ن هیچی ساعت ۸ بهش زنگ زدم میگم کجایی میگه نمیتونم حرف بزنم پیام داده که آره با دوستام اومدیم بیرون هیچییی نگفتم. 

بعد از اونجایی که خیلی سرده گفتم جایی که هستین گرم هست ؟ گفت نه تو ماشین نشستیم یکم شراب هس بخوریم بر میگردیم . بازم هیچی نگفتم .

یهو ساعت ۱۲ گفت آره پلیس بخاطر سیستم دعوا کرده و اینا منم گفتم منکه حرف زدنم کشکه مگه اونا چیزی بگن برگردین . یهو موبایلش باتریش تموم شد 

ساعت ۲ نیم شب بهم پیام داده که من اومدم شبت بخیر.  

تا وقتی اومد خدا شاهده من مردمو زنده شدم از استرس بارها بهش گفتم چقدررر اسیب میبینم .

فقط بهش گفتم نمیدونم چجوری میتونی خوشحال باشی وقتی من اینور از استرس به خودم میپیچم 

نمیدونم چجوری میتونی بیرون باشی وقتی میدونی چقدر غصه میخورم 

نمیدونم چجوری بهت خوش میگذره وقتی اینور غم عالمو تو دل من میریزی 

بعد گفت گوه خوردم رفتم خانومم 

منم گفتم واسه یه شب گوه خوردن واسه همیشه از دستم دادی حالا هر شب نه شبانه روز بشین گوه بخور بعدم موبایلمو خاموش کردم . یه دقیقه روشن کردم ببینم چقدر تلاش کرده . 

دیدم یکبارم زنگ نزده😑

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بدترین نوع خودکشی قرص برنجه 

وقتی خوردی از درون مثل اسید شروع میکنه رودهایی  میسوزونه میجوشه خون تو بدنت گوشت بدنت از درون ذوب میشه ب غلط کردن میفتی ولی دیگ کاری نمیشه کرد یک ساعتی زجر میکشی ب شکل فجیع 

بیخیال شو

بدترین نوع خودکشی قرص برنجه وقتی خوردی از درون مثل اسید شروع میکنه رودهایی میسوزونه میجوشه خون تو ب ...

رآه بهتری پیشنهاد داری؟ 

مثلا یه چیزی ک سریع تموم شه 

رآه بهتری پیشنهاد داری؟ مثلا یه چیزی ک سریع تموم شه

دیدونه ی. مگه ،،، این دنیا ب اندازه کافی میکشیم. خودکشی کنی ک اونجا ب سیخ میکشنت،، مگه چقدر دیگه زنده این دختر خوب،،، تحمل کن.  عمرمون خودش سر میاد 

خیلیا. هزاران برابر بیشتر ازتو  بدبختی کشیدن  مثل خود من،،مگه چاره ش خودکشی  اخه