2777
2789
عنوان

حتی ذره ای پدرمو دوست ندارم

170 بازدید | 7 پست

چون میدونم حتی ذره ای ما دختراشو دوس نداش

نه گذاشت درس بخونیم نه کلاسی بریم نه پیشرفتی کنیم 

به اولین خواستگاری که اومد شوهرمون داد بدون هیچ سوال و جوابی

هزار تا درد هست تو سینه هامون

الان پیر شده

پوشک میشه

حتی الانم تو نگاهش محبتی نیست

وقتی نگاش میکنم هیچ حسی بهش ندارم و از خودم خجالت میکشم که از پدرم متنفرم

نگو عزیزم...

ببخشش و بهش برس 

وجودشون نعمته

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا خوبه پدر شما شوهرتون میده

پدر من شوهر هم نمیده

ماهی به آب میگه دوستت دارم آب میگه ولی من باید برم ، ماهی میگه اگه بری میمیرم، آب با غرور تنه ای به ماهی میزنه و میگذره میره دنبال موج!.. میره سمت موج ، موج وقتی پسش میزنه با دل شکسته بر میگرده پیش ماهی، ولی ماهی در نبود آب مُرده.. من برای او، او برای آن؛️ 

اگه بانون حرام بزرگت میکرد ودر ده سالگی هرزه ات میکرد ویا با مشروب وهزارفساد دیگه بدنامت کرده بود چی..الان چی میگفتی...اشتباه کرده ..ولی بیراهه نیرده...ادم اشتباه دیگران ومخصوصا پدر مادر ندید بگیره...مادر که اصلا قضیه 

نه ماه شکمش تسویه حساب نداره تا جبران کنی

پدر هم کمتر ازاون حق دارن گردنت...و