2777
2789

قصد دارم سفر خارجی برم ولی هم می ترسم استوری بزارم به خاطر چشم نظر هم دوست دارم یه پیج بزنم سفرهای خارجی میرم بزارم و واقعا توی دو راهی بزرگی گیر کردم 

حالا شاید بعضیا بگن وا چه حرفیه بقیه شاید خوشحال هم بشن اما باید بگم اگر اشتباه نگم پیامبر میگه علت مرگ نصف بیشتر مردم چشم نظر و ما توی اطرافیانمون تنها سفر خارجی که رفتن وان ترکیه بوده خوب قطعا تو چششون میاد 

به نظرتون بزارم به خاطر دل خودم یا نزارم و به هیشکی هم نگم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بیخیال بابا من تو پیجم از ماشینم و سفرم و همه چی میذارم

کوروش بزرگ♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️هر سوالی درباره تومور مغزی و مهندسی عمران داشته باشید جواب میدم♥️ از سال ۹۶ اینجام و از تجربیاتم بگم همیشه ادمای بددهنی که دیدم تحت وضع مالی بد یا خانواده بدی بودن جواب توهین این افرادو ندید جاش دعا کنید که از این منجلاب بیرون بیان ♥️

من اعتقاد ندارم میزارم همه هم میگن چشم خوردی ولی به نظر من چرت محضه

تو اعتقاد داری نزار به هرچی اعتقاد داشته باشی سرت میاد 

زنی برای تمام فصول برگرفته از شخصیت سر توماس مور ملقب به  مردی برای تمام فصول است انسان اصیل کسی است که آرمانی را برگزیده و  نه، از سر تعبد یا اقتدار کسی یا تقلید از کسی دست از این آرمان نمی شوید.یعنی هیچ تهدید یا تطمیع، هیچ جاذبه یا دافعه اجتماعی و بیرونی او را از نیل به آرمان‌هایش باز نمیدارد. 

اگه دنبال بلاگری هستی خب بلاگر شو اگه نه خودم باشم نمیذارم یکی نمیتونه بره میبینه آه میکشه درکل کسی نمیاد ذوق سفرهای دیگران رو کنه همه با دیدنش یا ناراحت میشن یا حسادت میکنن و هیت میدن

بیخیال بابا من تو پیجم از ماشینم و سفرم و همه چی میذارم

جدا؟ بعدش اتفاقی برات نمیفته؟ جون خودم من حتی عکس دو نفره که با شوهرم میزارم استوری چند ساعت بعد با شوهرم دعوام میشه و این اصلا تو زندگی ما روتین نیست خیلی با هم اوکیم 

وفتی به چشم نظر اعتقاد داری نزار، بعدم پیامبر کجا گفتن که نصف مرگها به خاطرچشم شوره؟ اگر اینجور بود ...

همین الان زدم توی سایت این سخن امام صادق بوده که اگر برای شما نبش قبر میشد و دلیل مرگ مردگان براتون آشکار میشد میدیدید که اکثر مردگان از چشم زخم استند 

بستگی به سطح فامیلاتون دارهاگه سفرت از حالت نرمال فامیل بالاترهنزارهمه چیز جار نزن برای فامیلاین اصل ...

آره منم به خاطر همین می ترسم اگر در سطحی بودن که اوناهم می رفتن و خیلی عادی بود که مشکلی نداشت ولی این طور نیست