2777
2789
عنوان

به نظرتون شک کنم یا نه 😑🙁😟

| مشاهده متن کامل بحث + 2189 بازدید | 158 پست
ببخشید اینجا پیام میزارم تو تاپیک من پیام گزاشتید ک برا فا*ل باز میکنید من اسمم زهرا و اسم شوهرم مبی ...

عزیزم ی بالی هم به نیت شوهرت زدم که میگه اون مردیه خوش پوش میان اندام دهن بین مقایسه گر مغرور حسود تند مزاج درونگرا انتظار داره طرف مقابلش تااون چیزی نگفته رفتار مورد علاقه اون نشون بده وظیفه شناس مودب یجوری که وقتی افرداد دیگه میبیننش میگن چقدر اقاست

چشم حتما دستتون درد نکنه انشالله ک به هرچی میخاین برسین، فقط راستش یه چیزی هست من ف*ال کلی چند بار گ ...

والله گلم من میتونم برات سر کتاب بزنم ولی ی کوچولو هزینه خیلی کم داره چون به خدا من انجامش نمیدم اگه خواستی بگو من برات دعا میکنم که عاقبت بخیر بشی ❤❤❤❤🙏🙏🙏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم ی بالی هم به نیت شوهرت زدم که میگه اون مردیه خوش پوش میان اندام دهن بین مقایسه گر مغرور حسود ت ...

دقیقا همین چیزیه ک گفتین

باشه شماره کارت بدین برای سرکتاب ببینم اخرش باید چکار کنم، بعدش سنگینی نمیوفته؟

دقیقا همین چیزیه ک گفتینباشه شماره کارت بدین برای سرکتاب ببینم اخرش باید چکار کنم، بعدش سنگینی نمیوف ...

اون فا*ل از قران وایناست بزار بهش بگم گلم درخواست بده اگه قبول *کرد بهت میگم فدات اون شخص از سادات 

اون فا*ل از قران وایناست بزار بهش بگم گلم درخواست بده اگه قبول *کرد بهت میگم فدات اون شخص از سادات

سلام عزیزم برای منم یه فا*ل میگیری؟

خدایا رگ گردن و بیخیال بغلم کن دارم میفتم💘

سلام عزیزم کسیا سراغ دارین برای سرکتاب ک مطمعن باشه؟  من حالم بده،چرا باردلر نمیشم. دوباره پریود شدم ،این هفته خبر بارداری چتد را شنیدم،خداییش خوشخال شدم از یه طرف گفتم چرا من نباید قاطی اینا باشم خستع شدم بخدا. 

سلام عزیزم کسیا سراغ دارین برای سرکتاب ک مطمعن باشه؟ من حالم بده،چرا باردلر نمیشم. دوباره پریود شدم ...

سلام گل فا**ل میتونم برات بندازه که نتیجه اش حداقل ۷۰درصد درسته من نیستم واگر نه رایگان برات مینداختم خواهرمه میندازه والله از مادر شوهرش هم پول گرفت