2777
2789
عنوان

شوهرم قهره نهار نخورد الانم شام نمیخوره

| مشاهده متن کامل بحث + 1222 بازدید | 54 پست
ترس من ریشه در بچگیم دارهبخاطر دعواهای پدرم با مادرم به قول مشاورم الان دارم نقش قربانی مادرم اجرا م ...

عزیزم دعا سرجاش ولی از تو حرکت از خدا برکت نمیگم‌دعوا کن ولی اولا سر حرفت وایسا دوما ضعف نشون نده تراپی برد اگ مشکلت آنقدر عمقی هست و نمیتونی مقابله کنی باهاش چون تازه ازدواج کردی هنوز راه طولانی در پیش داری اصلا آینده خوبی برات نمیبینم اینجوری پیش بری

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم دعا سرجاش ولی از تو حرکت از خدا برکت نمیگم‌دعوا کن ولی اولا سر حرفت وایسا دوما ضعف نشون نده تر ...

همیشه حرف من بود 

بعد ی جریانی ک ب خانواده ها کشید 

مادر همسرم به پسرش کاملا یاد داد 

از اونوقت کوچکترین حرفی بزنم همسرم داد و بیداد میکنه

مرسی برام دعا کنید لطفا من از دعوا بیزارم ولی جلو زبونم نمیتونم بگیرم

ان شاءالله مشکلتون حل میشه، ولی سعی کن خودتو کنترل کنی وقتی عصبیه دهن به دهنش نزاری فقط سکوت کن وقتی حالش خوبه براش همه چیزو بگو

شوهرت دعوا نمیکنه ؟ من کاری نکنم دعوا میکنه . کاری هم بکنم تو خونه اینجوری جوابمو میده موندم چ کنم

اوایل چرا منم میترسیدم ولی از ی جایی ب بعد تو روش وایسادم رفتن تو دل ترس هام الان حتی پولم میزنه با اینکه ن من پیام مقدم ن میخوام ن زنگش میزنم تو این هفته سه تومن زده در کل تغییر کردم تغییر کرد هیچ مردی زن ضعیف و هیچ زنی مرد ضعیف دوست نداره

همیشه حرف من بود بعد ی جریانی ک ب خانواده ها کشید مادر همسرم به پسرش کاملا یاد داد از اونوقت کوچکتری ...

مردها از ابرپریزی میترسن من خیلی تجربه داشتم داد زد تو بلندتر داد بزن دوتا چیز بشکن خودتم بزن ب دیوونگی ‌وبی ابرویی میترسه دفعه بعد میشینه سرجاش من حتی سر است اوایل دو‌س بار کتک خوردم فکر کرد میشینم سرجام ولی کوتاه نیومدم و اون کوتاه اومد