2777
2789
عنوان

سرم خیلی درد میکنه

77 بازدید | 11 پست

سلام دوستان شبتون بخیر، من دکتر بهم قرص فلوکستین داده که تا یه ماه باید مصرف کنم بعد برم پیششون، اول ده روز دز10 مصرف کردم بعد ده روز دز 20 شروع کردم که امروز اولین روزشه که دز بالا مرف کردم سرم خییلی درد میکنه، یعنی بهم نمیسازه؟ ضرر میکنه؟ نخورم دیگه؟ شما سابقه مصرف داشتین؟ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عه یعنی مال این قرصه؟ میگم چرا منم سرم درد میکنه فلوکستین خوردم اونم ۲۰ بار دوممه

فلوکستین ده رو ده روز خوردم سرم درد میکرد ولی خفیف ولی امروز بیست خورم سرم شدید درد میکنه

من ۱هفته خوردم گذاشتم کنار

من پانیک دارم شبا توی خواب پانیک میشم فعلا ده روزه این قرصو خوردم تو این مدت هفتاد هشتاد درصد پانیکم کم شده، بنظرم سردرد بکشم بهتره نه؟ 

من پانیک دارم شبا توی خواب پانیک میشم فعلا ده روزه این قرصو خوردم تو این مدت هفتاد هشتاد درصد پانیکم ...

وقتی سردرد میگیری یعنی نمیسازه بهت البته از عوارضشه که من دیگه نمیخورم

بلاخره همه چیز درست میشه