2777
2789
عنوان

بوی پریود بقیه رو میفهمید ایا

| مشاهده متن کامل بحث + 1441 بازدید | 46 پست

پس چی ک  مگه میشه یکی بو بده ادم نزدیکش بشینه حس نکنه خواهشا تواین دوره بیشتر  رعایت کنید لباس زیرو پداتونو تند تند تعویض کنید  هرروز لباسای تنتونم عوض کنید از مام واسپری استفاده کنیدشیو  هم حتما کنیدتواین دوره 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خودم اونقدر برام مهمه تمیزی که خیر حس نمیکنم چون زود به زود تعویض لباس دارم تنها یکبار رفتم آرایشگاه ...

هر نیم ساعت یکبارم پدتو عوض کنی خونه بوی خون میده چه ربطی به تمیزی داره😂😅

هر نیم ساعت یکبارم پدتو عوض کنی خونه بوی خون میده چه ربطی به تمیزی داره😂😅

واااا مگه میشه بو برداره همه جا مگه فاضلاب از آدم خارج میشه اونایی که زیاد بو میدن مشکلات تنبلی و تخمدان دارن 

داخل سرویس عوض کن نه داخل اتاق ها

🖌️تو زندگی ما یک سری آدما هستند که ...!!!               تو در معاشرت باهاشون اونا را عمیقأ تحسین می‌کنی   بس که مهربونند، خوش قلبند،خوش اخلاقند ،یک رنگند،همراهند،با سلیقه و با حوصله اند اصلا درجه یک هستند یهو از ته قلبت میگی ای خدااااکه تورو حفظت کنه الهی که باشی همیشه                                         برای تو : که «رنجیدی و نرنجاندی»

واااا مگه میشه بو برداره همه جا مگه فاضلاب از آدم خارج میشه اونایی که زیاد بو میدن مشکلات تنبلی و تخ ...

منظورم از (خونه) خون. هستش نه خونه ای که توش زندگی میکنیم دارم میگم خون بوی خون میده بوی کثیفی یا تمیزی نمیده 

قیافشو!کجای حرفم وا داشت! دیگه از آدمی که ابتدایی ترین چیزهارو درمورد بهداشت فردی خودش نمیدونه بعد م ...

من گفتم چرا بو میدم؟من گفتم بوی پریودمو فقط خودم میفهمم اصلا من بو میدم کثیفم اصلا من عفونت تو چرا فشارشو میخوری؟ مطمین باش من بهداشت شخصی و فردی خودمو بلدم شما لازم نیست نگرانم باشی💗

من گفتم چرا بو میدم؟من گفتم بوی پریودمو فقط خودم میفهمم اصلا من بو میدم کثیفم اصلا من عفونت تو چرا ف ...

وقتی تربیت وادب نداشته باشی همین میشه دیگه نه تبادل نظر بلدی،وبه کسی که برات تایم گذاشته لطف کرده راهنماییت کرده جواب قیافه کج میدی! نه درست حرف زدن بلدی!

نه چیزی از بهداشت فردی میدونی!

من چی بگم اخه دیگه! 

واقعا بعضیااز کاربرا لیاقت ندارن آدم وقتشو بزاره راهنماییشون کنه چون از ریشه تربیتشون غلطه وروابط اجتماعیشون صفره!

تمام

وقتی تربیت وادب نداشته باشی همین میشه دیگه نه تبادل نظر بلدی،وبه کسی که برات تایم گذاشته لطف کرده را ...

شما درست میگید مرسی از وقتی که گزاشتید تاپیک منو خوندید و راهنمایی کردید💗😊