2777
2789
عنوان

اونا ک سیاست بلدن بیان

75 بازدید | 7 پست

میخوام باسیاست این اخلاقشو عوض کنم.

اینطوریه ک دیگران میگن این تالار خوبه میاد بم میگه نظرت راجب این تالار چیه؟ 

اگه مستقیم بهش بگم نظر مثلا خواهرتو نیار توزندگیمون ممکنه فکردیگه ای کنه،چی بگم بهش!باسیاست

اهل شیراز🤗

بگو باشه بررسی میکنم اگه به دلم نشست بهت میگم گارد نداشته باش اما جوری رفتار کن که بفهمه تصمیم گیرنده نهایی شما هستید 

از سرزنش دوست تا مضحکه دشمن /تاوان تو را می‌دهم هر روز/ آرزوهام همیشه آرزو موندن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من از کلمه ی سیاست برای کاربرد زندگی دونفره خوشم نمیاد 

بیشتر رو لحن و نوع بیانت دقت کن چطوری بهش میگی همیشه از دیدگاه خودت به مسئله نگاه نکن از دیدگاه شوهرت هم ببین 

بگو باشه بررسی میکنم اگه به دلم نشست بهت میگم گارد نداشته باش اما جوری رفتار کن که بفهمه تصمیم گیرند ...

ممنونم عزیزم  همین کارو میکنم  اما هی داره تکرار میشه و این خیلی اعصابمو خورد میکنه

اهل شیراز🤗

ممنونم عزیزم همین کارو میکنم اما هی داره تکرار میشه و این خیلی اعصابمو خورد میکنه

پس رک و مستقیم بگو من هر جا نیاز بود خودم زنگ میزنم از تجربیات خواهرت استفاده میکنم عزیزم بگو ممکنه سلیقه هامون باهم متفاوت باشه و چیزی که ایشون دوست داره سلیقه من نیست 

از سرزنش دوست تا مضحکه دشمن /تاوان تو را می‌دهم هر روز/ آرزوهام همیشه آرزو موندن