2777
2789
عنوان

خوبی ها و بدی هاشو میگم (شما بودید ادامه میدادید باهاش)

| مشاهده متن کامل بحث + 483 بازدید | 42 پست
خب تهش که چی ؟ من خودم ده تا پیشنهاد بهش دادم که اینطوری مطرح کن و اینااحساس میکنم از اهمیتش کم شده. ...

اره عزیزم بد نیست یکم تحت فشار باشه

اگر مطرح نکرد توام رابطه رو کمرنگ کن تا خودش یه فکری بکنه 

تا کی باید منتظر بمونی تو آب نمک

🇯🇴الهی و ربی من لی غیرک🔆❤️

این یک ماه که شما میگید منظورتون اینه یک ماهه آشنا شدید ؟

نه حدود سه ماهه آشنا شدیم

یک ماه پیش میخواستم کات کنم، گفت قصدم جدیه و فرصت بده

منم با مشاور صحبت کردم و یک فرصت یک ماهه دادم

قرار بود تو این یک ماه مطرح کنه 

کلمه عشق، از عشقه(نام دیگر داردوست) میاد. عشقه یه واژه عربیه . همون گیاهیه که در زبان فارسی ، ما بهش میگیم پیچک! همون گیاهی که وقتی به چیزی میرسه، دور اون میپیچه. بیشتر دور گیاه های دیگه میپیچه..اونقدر سخت که اون رو محدود و محصور و کاملا در اختیار خودش قرار بده.. و عشق یه همچین چیزیه ... :)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره عزیزم بد نیست یکم تحت فشار باشهاگر مطرح نکرد توام رابطه رو کمرنگ کن تا خودش یه فکری بکنه تا کی ب ...

من الان بلاکش کردم از همه جا 🤦🏻‍♀️ می‌خوام بدونم تند رفتم یا نه

کلمه عشق، از عشقه(نام دیگر داردوست) میاد. عشقه یه واژه عربیه . همون گیاهیه که در زبان فارسی ، ما بهش میگیم پیچک! همون گیاهی که وقتی به چیزی میرسه، دور اون میپیچه. بیشتر دور گیاه های دیگه میپیچه..اونقدر سخت که اون رو محدود و محصور و کاملا در اختیار خودش قرار بده.. و عشق یه همچین چیزیه ... :)
من یک ماه پیش میخواستم کات کنمبهم گفت من تو همین هفته مطرح میکنماینکه هی این هفته و اون هفته کنه سهل ...

یه چیزی هست که تا الان نتونسته سهل انگاری بهش یه کاری میگی انجام بدا مثلا خرید خونه یا برای تو چیزی بگیره مثلا گفتی نکرده

یه چیزی هست که تا الان نتونسته سهل انگاری بهش یه کاری میگی انجام بدا مثلا خرید خونه یا برای تو چیزی ...

مثلا قرار بود به یکی زنگ بزنه. خودش گفت یادم بیار بزنم و اینا 

صد بار بهش گفتم آخر نزد

یا قرار بود یه پولیو از یکی بگیره، صد بار گفتم پیگیری کن . دیگه آخرش داشتم قهر میکردم از دستش که یه پیام داد به طرف 😐

من الان بلاکش کردم از همه جا 🤦🏻‍♀️ می‌خوام بدونم تند رفتم یا نه

نه خب بلاک نکن 

کمتر در دسترس باش 

اگر سوال کرد علت رو بهش توضیح بده و همچنان سرسنگین باش تا یکاری بکنه

🇯🇴الهی و ربی من لی غیرک🔆❤️

مثلا قرار بود به یکی زنگ بزنه. خودش گفت یادم بیار بزنم و اینا صد بار بهش گفتم آخر نزدیا قرار بود یه ...

پس سهل انگاره آبجی جونم یکمی بیشتر دقت کن و سعی کن منطق رو پیش رو بزاری چون مرد باید مسولیت پذیر باشه  

شوهر من علاوه بر اونایی که تو بدا نوشتی  یسری ازونا که تو ویژگی های خوب این آقا نوشتی تو ویژگی های بدشه ولی بازم بد نیست 😂😂😂

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه ۹۷   هدف ۷۵   هدف اول ۹۵✅هدف دوم ۹۰ ✅ هدف سوم ۸۵✅هدف چهارم ۸۰🔒هدف پنجم ۷۵🔒 خدایا شکرت😍😍😍

به اینکه حرف شنوی زیاد از خانواده اش داره توجه کن ممکنه تو زندگیت دخالت های زیادی داشته باشن یا مشورت تو خیلی از مسائل رو تو رو اولویت قرار نده اگه مشکلی نداری کنار میای اوکیه

وقتی هنوز خونه و ماشین نداره چطور بیاد خواستگاری اینا خیلی مهمه

آخه اصلا این موضوع برای هیچکدوم مطرح نیست

خودشم گفت از این بابت نگرانی نداره 

مشکل الان فقط اینه که نمیدونه چطوری به خانوادش بگه 

به اینکه حرف شنوی زیاد از خانواده اش داره توجه کن ممکنه تو زندگیت دخالت های زیادی داشته باشن یا مشور ...

هنوز خانوادشو نمی‌شناسم

نمیدونم اهل دخالت باشن یا نه

اگه پدر و مادرش دخالت کنن بعید بدونم چیزی بگه ولی خواهرش چیزی بگه جواب میده

خودشم گفته شاید با خواهرم به مشکل بخوری ولی با پدر و مادرم نه