2777
2789

من سیلور کرست دارم ،یکم که بهش فشار بیاد خاموش میشه و تا یک ربع روشن نمیشه

نواری که دور درش هست هم بعد مدتی گشاد میشه و مایعات از درش بیرون میریزند

طعنه بر خواری من ای گل بی خار مزن/ من به پای تو نشستم که چنین خوار شدم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من سیلور کرست دارم ،یکم که بهش فشار بیاد خاموش میشه و تا یک ربع روشن نمیشهنواری که دور درش هست هم بع ...

خوب شد تاپیک‌زدم وگرنه فروشنده خیلی از سیلور کرست تعریف کرد گفت دومدل هست هم چینی هم ایرانی من اصلش رو میدم نمیدونم راست میگه یا دروغ

خوب شد تاپیک‌زدم وگرنه فروشنده خیلی از سیلور کرست تعریف کرد گفت دومدل هست هم چینی هم ایرانی من اصلش ...

دروغ گفته همشون یک جور هستند

دوست من رفت از یک مغازه که آشناشون بود و خیلی هم تعریف می کرد خرید ،اونم مشکل خاموش کردن دستگاه رو داره

گوسونیک مدلش رو برام‌میفرستید چندلیتری هست تازه خریدید یانه چندسال پیش

دو هفته پیش گرفتم 

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

دروغ گفته همشون یک جور هستنددوست من رفت از یک مغازه که آشناشون بود و خیلی هم تعریف می کرد خرید ،اونم ...

خدا خیرت بده همچین میگفت لوازم برقی فقط سیلور کرست بخر بعد پیش خودم گفتم بذار یه تحقیق کنم بعد بخرم

خدا خیرت بده همچین میگفت لوازم برقی فقط سیلور کرست بخر بعد پیش خودم گفتم بذار یه تحقیق کنم بعد بخرم

خواهش میکنم کاری نکردم.