2777
2789
عنوان

خواب ناآرام و لرزش بدن و دست ها

124 بازدید | 12 پست

سلام عزیزان

من امسال کنکور دارم در واقع کنکور مجددی هستم
یه مشکلی که خیلی اذیتم میکنه اینه که خواب آرومی ندارم

شبا چندبار از خواب میپرم تا 7 صبح که بیدار شم و درسمو شروع کنم!

شب تو خواب بدنم لرزش داره در حدی که یه بار فکر کردم زلزله اومده و همه رو بیدار کردم

باید به روانپزشک مراجعه کنم؟

ممنون میشم اگه تجربه ای دارید راهنمایی کنید

اون تاپیک قفل شد نتونستم....

اتفاقاً صدای طبل و سنج هم خوبه تو محرم و صفر که صداش هم میاد چرا بد باشه قربون آقام حسین برم. به موقش عروسی هم خوبه شاد بودن بقیه هم خوبه. شما لطفا دل به دل .... ناله استارتر نده. خیلی ها صبر ندارن فقط خودشونو میبینن

خودت جواب خودتو دادی مشکبت استرسه شبا گل گاوزبون و نعنا خشک دم کن بخور 

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اون تاپیک قفل شد نتونستم....اتفاقاً صدای طبل و سنج هم خوبه تو محرم و صفر که صداش هم میاد چرا بد باشه ...

شماهم قضاوت نکن کسی رو عزیزم امیدوارم هیچوقت از عزیزانت به فشار مغزی بالا و تومور مغزی دچار نشه که بدونی چه دردیه همین صدای طبل و سنج و عروسی

ممنون عزیزم باید همزمان باهم اینارو بجوشونم یا جدا؟

ن ی شب نعنا دم کن ی شب گل گاوزبون .

قربونت نگران نباش درست میشه 

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

شماهم قضاوت نکن کسی رو عزیزم امیدوارم هیچوقت از عزیزانت به فشار مغزی بالا و تومور مغزی دچار نشه که ب ...

بله تو زندگی و خونه هم نیستیم. 

ان شاالله همیشه سلامت و شاد باشی

گلاب بیدمشک بهار نارنج بخور. سنبل الطیب اسطوخودوس گل گاو زبان دم کن بخور

اون سه تای اول رو چطور باید خورد

منظورتون عرق بیدمشک هست؟

بهار نارنج رو باید دم کنم درسته؟

ممنون عزیزم

اون سه تای اول رو چطور باید خوردمنظورتون عرق بیدمشک هست؟بهار نارنج رو باید دم کنم درسته؟ممنون عزیزم

نه سه تای اول مثل آب همیشه بخور عرقش رو بگیر. ضرری نداره. بقیه رو هم از عطاری بگیر قاطی کن دم کن بخور