2777
2789
عنوان

کنکوریا چطوری ادبیات رو میخونین

45 بازدید | 5 پست

معانی لغات و متن و ارایه و ... رو توی کتاب مینویسین؟خیلی وقت گیره و طولانی میشه اگه بخوای بنویسی.خیلی وسواس دارم و تک تک چیزایی که توی کتاب کمک درسی گفته شده  رو توی کتابم یادداشت میکنم

من چن سال پیش گاج سبزگرفته بودم عالی بود بله توکتاب یادفترمینوشتم

عزیزان من باردارنیستم تاپیکام فقط براآگاهی دادن به ماماناهستش دیگه انقدپرسیدین گفتم اینجابنویسم براتون

من چن سال پیش گاج سبزگرفته بودم عالی بود بله توکتاب یادفترمینوشتم

اینکه همش بخوای به کمک امورشی نگاه کنی و وارد کتاب کنی وقت گیر نیست ؟

من کمک اموزشی رو از روی پی دی اف میخونم و مجبورم که تو کتاب بنویسم همه چیو

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اینکه همش بخوای به کمک امورشی نگاه کنی و وارد کتاب کنی وقت گیر نیست ؟من کمک اموزشی رو از روی پی دی ا ...

کمک آموزشی روبخون چراواردکنی  برامدرسه توکتاب یادفترمجبوربودیم بنویسیم گاج یاکتابای دیگه روگفتم بخونی چون نکته هاهمه رومیگه براتست عالیه

عزیزان من باردارنیستم تاپیکام فقط براآگاهی دادن به ماماناهستش دیگه انقدپرسیدین گفتم اینجابنویسم براتون

سلام 

ببخشید که اینجا پیام میزارم

آخه توی اون تاپیکتون متن بلندی گذاشته بودم که حیفم اومد بدون اینکه هیچ مخاطبی دیده باشه پاکش کنم

اینجا میزارمش

گریه و روضه گرفتن برای امام‌ها فقط یه کار احساسی ساده نیست؛ یه حرکت تربیتی و عمیقه.

گریه برای امام‌ها باعث میشه قلبت نرم بشه و پیوندت با اهل‌بیت قوی‌تر بشه. 

وقتی دل‌سوخته میشی برای مصیبت‌های امام حسین (ع) یا بقیه امام‌ها، در واقع داری روح خودتو پالایش می‌کنی.

از طرفی، این گریه یه جور اعلام وفاداری و همراهیه.

انگار داری به خودت یادآوری میکنی که راه اونا رو میخوای ادامه بدی. 

این گریه‌ها باعث می‌شن به اون اهداف بزرگ‌تر یعنی معرفت و عمل نزدیک بشی.

گریه برای امام‌ها و شرکت توی مجالس روضه، باعث میشه که روح آدم از حالت روزمرگی و سختی‌های دنیایی جدا بشه و یه ارتباط عمیق با حقیقت پیدا کنه.

توی این مجالس، آدم یادش میفته که دنیا همه‌چیز نیست و باید برای یه هدف بالاتر زندگی کنه.

این گریه‌ها، مخصوصاً برای امام حسین (ع)، یه جور تمرین برای عشق ورزیدن به ارزش‌های الهی هست.

وقتی برای امام حسین (ع) گریه میکنی، در واقع داری برای مظلومیت حقیقت گریه می‌کنی،

برای عدالتی که لگدمال شده،

برای انسانیتی که زیر پای ظلم از بین رفته.

این اشک‌ها، کم‌کم تو رو آماده میکنه که اگه یه روز لازم شد، خودتم تو مسیر حق از راحتی و آسایشت بگذری.

این گریه‌ها و روضه‌ها یه ابزار فوق‌العاده برای تهذیب نفس و نزدیک شدن به خداست. 

چون امام‌ها، واسطه‌های هدایت هستن و این اشک‌ها باعث می‌شه که محبتشون تو دل آدم جا باز کنه. 

وقتی محبت اهل‌بیت تو دل آدم قوی بشه، کم‌کم آدم تو رفتار و زندگیش هم شبیه اون‌ها میشه و این یعنی رشد واقعی.

جمله معروفی که از امام حسین (ع) نقل شده اینه که ؛ انا قتیل العبرات

من کشته اشک‌ها هستم

وقتی امام حسین (ع) اینو میگن یعنی اون‌قدر اتفاقی که برای من و یارانم افتاده تلخ و جانسوزه که هر کسی بفهمه و دلش با حقیقت و انسانیت پیوند داشته باشه، نمیتونه جلوی اشکش رو بگیره.

این اشک‌ها نشونه اینه که آدم قلبش با امام حسین (ع) و اهدافش همراه شده.

از طرف دیگه، امام میخوان بگن که این اشک‌ها یه قدرت خاص دارن؛

وقتی برای مصیبت‌های امام حسین (ع) گریه میکنی، داری قلبت رو بهش نزدیک میکنی و راه اون رو زنده نگه میداری.

در واقع می‌خوان بگن که این اشک‌ها یه مسیر ویژه برای زنده نگه داشتن راه و هدف ایشونه. 

گریه بر مصائب امام حسین (ع) فقط یه واکنش احساسی نیست، بلکه یه حرکت معنویه که انسان رو به حقیقت و شناخت نزدیک‌تر می‌کنه.

این اشک‌ها باعث می‌شه یاد و پیام امام حسین هیچ‌وقت فراموش نشه و راهی که برای عدالت و آزادی رفتن، همیشه تو دل‌ها زنده بمونه.

و یه جور ابزار هدایت هستن و می‌تونن آدم رو به مسیر درست تربیتی هدایت کنن و اثر تربیتی قوی دارن.

وقتی آدم برای اهل بیت مخصوصا امام حسین (ع) گریه میکنه، داره دلش رو با ظلم‌ستیزی، آزادگی، و محبت اهل‌بیت پیوند میزنه.

این اشک‌ها به نوعی روح انسان رو لطیف میکنه و دل رو آماده پذیرش حقایق عمیق‌تر میکنه.

اشک‌هایی که از دل آدم برای حقیقت و عدالت جاری میشه، یه جور ارتباط مستقیم با خدا و مسیر معنوی امام‌ها ایجاد میکنه،

در واقع پلی هستن برای عبور از دنیای مادی به سمت نور و معنویت.

میدونی اگر شنونده غیبت باشیم هفتاد برابر غیبت کننده گناه کردیم؟!! آره وحشتناکه!! دلیل بیشتر بودن گناه شنونده اینه که به غیبت کننده این جرات رو میده که بازم کارشو تکرار کنه. بیا از همین الان تلاش کنیم اجازه ندیم جایی که حضور داریم این گناه بزرگ اتفاق بیفته.  اولین قدم در برابر غیبت اینه که اصلا اجازه ندیم غیبت صورت بگیره، دوم اینکه اگر اتفاق افتاد ردّ غیبت کنیم،  یعنی از کسی که غیبتش شده دفاع کنیم. حدیث از پیامبر (ص) هست که گفتند کسی که بر برادر مسلمانش منت بگذارد و در برابر غیبتی که از او در مجلسی شنیده دفاع کند خداوند هزار در از شر و بدی را از او در دنیا و آخرت باز می گرداند و اگر دفاع نکند در حالی که قادر بر دفاع است هفتاد برابر گناه غیبت کننده بر او است. حالا سوال پیش میاد که چجوری دفاع کنیم؟ اگر از ویژگیهای ظاهری اون شخص غیبت شد که مثلا چهره ش فلانه ، بگیم اینا که عیب نیست ،عیب اینه که انسان از انسانیت به دور باشه یا گرفتار گناه باشه. اگه از خصوصیات اخلاقی اون شخص غیبت شد که مثلا حسوده یا خسیسه، اینجا سعی کنیم این ویژگی اون شخص رو توجیه کنیم و مثلا بگیم  اینطور نبوده و شاید منظورش این نبوده و صحبتایی مثل این رو بگیم و اگر اون خصیصه قابل توجیه نبود بگیم به هر حال هر آدمی گرفتار خطا میشه، کیه که خطا نداشته باشه ! یا این احتمال رو مطرح کنیم شاید به طور غیرعمد اون رفتار نادرست ازش سر زده. و اگر دفاع مقدور نبود بحث رو عوض کنیم و یا محل و مجلس غیبت رو ترک کنیم، و اگر ترک محل مقدور نبود باید به شکلی مثل بی اعتنایی یا تغییر رفتار نسبت به غیبت کننده نارضایتی خودمون رو نسبت به این عمل نشون بدیم. امام علی (ع) در این زمینه میفرمایند؛ پایینترین حد نهی از منکر و انکار عمل اهل گناه این است که با چهره ای در هم کشیده و ناراضی از عمل آنها با آنها برخورد کرد. و در آخر برای کسی که غیبتشو شنیدیم صلوات بفرستیم یا آیةالکرسی بخونیم یا واسش دعا و استغفار بگیم یا به نیابتش صدقه بدیم...اینجوری حداقل سعی خودمون رو کردیم قدم خیری برای اون شخص برداریم و در حد توان برای گناهی که ناخواسته درگیرش شدیم کاری رو به عنوان جبران انجام داده باشیم...
سلام ببخشید که اینجا پیام میزارمآخه توی اون تاپیکتون متن بلندی گذاشته بودم که حیفم اومد بدون اینکه ه ...

خیلی ممنون که زحمت کشیدین و نظرتونو گفتین❤️خیلی ناراحت شدم که تاپیکم تعطیل شد،من و بقیه کسایی که توی تاپیک بودن هیچ توهینی به همدیگه نکرده بودیم

پس میشه گفت مشکل از ما آدماست .حتی اگه گریه کنیم و یه گوشه ذهنمون تصمیم بگیریم ادم بهتری بشیم،فردا یادمون میره و در واقع همون آش و همون کاسه.