2777
2789
عنوان

ما خونه سازمانی هستیم

511 بازدید | 61 پست

و خونه نسبتا بزرگ و منطقه خوبی هست 

خونه شخصیه ولی برای سازمان هست

امروز همسرم از دهنش در رفت ک مادرم میگه اونجا رو پس بدید بیاید اینجا مستاجر داداشت بشی( تو شهرستان و خونه کوچیک) و کنار داداشت کار کن

من خیلی ترسیدم از این حرف ناراحت شدم و گفتم از بیرون خیلی دارن ما رو کنترل میکنن و من از این شرایط راضی نیستم

شوهرم داد و بیداد کرد ک دیگه حرفی بهت نمیزنم و هر وقت خواستم برم غصه ات بگیره و من نمیرم

سر همین موضوع بحثمون بزرگ شد و می‌خواست بره 

حق با کیه بنظرتون 

من نباید نگران بشم ؟

نریااا

و تـ‌و شـ‌دے تـ‌مـ‌امـ مـ‌نـ🥺S🖇️b💍  تتلیتیا لطفاً تاپیک آخرمو لایک کنید♥️🏖️                                                             #متاسفم_لطفاً_مرا_ببخش_متشکرم_دوستتدارم    لطفاً از کلماتی که بار منفی دارند در جواب من استفاده نکنید 🙏🏻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا باید خونه ی سازمانی ک رایگان و دلبازرو پس بدید برید مستاجری؟

نمیدونم 

من ناراحت شدم ک اصلا این حرف چرا گفته شده 

شوهرم میگه مگه من قراره ب حرفشون گوش کنم 

ولی من میترسم 

بجای بحث و داد و بیداد

انقدر از منطقه و خونه فعلیت ن تعریف خوب بده که خودش دلش نیاد بره

یک بنده ی خدا دستش از دنیا کوتاهه، یک گل صلوات به روحش هدیه کن 🌷اللهم صل علی محمد و آل محمد 🌷

نباید سریع واکنش نشون میدادی با آرامش میگفتی نظر تو چیه بعدم میگفتی ولی اینجا بهتر و راحت‌تریم

فقط 19 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تاریخ۱۴۰۴/۰۳/۰۲ بیبی چکم مثبت شد 🥰۱۴۰۴/۰۳/۰۳ جواب آزمایشم با بتا ۱۶۰۰ مثبت شد مامان جون نمی‌دونم دختری یا پسر ولی منو بابا عاشقانه دوست داریم و از حضورت خوشحالیم 😘۱۴۰۴/۳/۳۱ رفتیم سونوگرافی خدارو شکر قلبت تشکیل شده بود 🤩۱۴۰۴/۴/۲۳ رفتیم انتی بابا کلی ذوق کرد از دیدنت و توهم حسابی شیطنت و دلبری میکردی دستای کوچولوت تو دهنت بود و دکتر احتمال داد یه پسر ناز باشی😍۱۴۰۴/۵/۲۰ اولین ضربهات مثل نبض حس کردم عشق مامان 🥰۱۴۰۴/۰۶/۰۵ رفتیم آنومالی ماشاالله خیلی شیطونی مامانی همش داشتی میچرخیدی دوست داشتم ساعتها به صفحه مانیتور نگاه کنم و ببینمت خانم دکتر گفت یه پسر نانازی 🤩 

خود شما میدونید آقایون نسبت به خانوادشون بی نهایت حساس هستند 

گفته شما یک جور کنایه بوده دیگه 

وقتی همسرتون با شما صحبت میکنند در مورد همه موضوعات 

بهتره کلام شما هم تند نباشه 

می‌تونستی یکطور دیگه باهاش صحبت کنی شما 

که هم منطقی باشه هم کنایه نباشه

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍
نمیدونم من ناراحت شدم ک اصلا این حرف چرا گفته شده شوهرم میگه مگه من قراره ب حرفشون گوش کنم ولی من می ...

بهتر بود دخالت نکنن اما اگه شوهرت به حرفشون نیست چرا سر یه حرف ناراحتی راه بندازی عزیزم؟ 

نمیدونم من ناراحت شدم ک اصلا این حرف چرا گفته شده شوهرم میگه مگه من قراره ب حرفشون گوش کنم ولی من می ...

شوهرتون هم که با شما موافقه

این بنده خدا فقط اومده براتون تعریف کرده، خیلی صادقانه، کار بدی نکرده که!

شما با روی خوش حرفاشو گوش کن و بعد خیلی نرم نظرت رو بگو... از محاسنت خونه ات بگو خصوصا حسنهایی که واسه همسرت داره مثل ارزون بودن و بزرگ بودن و ...

چرا الکی خودتو عذاب میدی

تو ترسیدی درست ولی فکر کنم بیانت و جملت اصلا درست نبود

باید مینشستی میگفتی ببین بیا معایب و مزایاها رو کنار هم بذاریم

مثلا ببین اینجا چقدر خوبه دلبازه تقریبا رایگانه روی پای خودتی و فلان فلان

بعد معایب اونجا رو میگفتی و در آخر میگفتی این از محبت مامانته ولی خب هر جور نگاه کنیم اینجا برای ما بهتره

زبووووووون خوش زبونی خیلی مهمه

یه حرف اشتباه ممکنه همین فردا تورو بلند کنه ببره خونه مستاجری